Flipkart FYI For “Your Information Quiz” Answers – Win Assured Supercoins & Flipkart Vouchers

Contents of Post

Flipkart FYI “For Your Information” Quiz Answers 23 July 2021

Flipkart FYI Quiz Answer, For Your Information Answers, Flipkart Quiz Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily FlipkartQuiz Answers, Friends Flipkart is back with New Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 3 Answers only. The Quiz Show is Also Fun.

Flipkart FYI Quiz Answers 23 July 2021 – Flipkart’s new Quiz is here, You can earn Free Supercoins From Flipkart Daily Quiz. There are 6 Quizzes that are Life and You can Earn Flipkart Vouchers and Supercoins Daily For Answering Few Questions, Guess What We have Added daily Quiz Answers Too So You don’t need to Scratch Your head for Searching the Answers Just Scroll Down and You Will Find the Answers of the Quiz Questions.

 

Flipkart FYI

Flipkart FYI Quiz Rewards –

Quiz TitleFlipkart FYI Quiz Rewards
Grand Prize1 Winners Daily
SupercoinsAll Users
Super coinsFor All Remaining Users

How To Play Flipkart FYI Quiz and Win Flipkart Vouchers Or Supercoins –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Flipkart FYI

2. You Can Find The Banner for Flipkart FYI Or You Can Click on Vidoe Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video.

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on the Claim Prize button and Check What You have Won.

Flipkart FYI

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.Flipkart FYI

Flipkart FYI “For Your Information ” Quiz Answers 23 July 2021

Session Over

Flipkart FYI S1 E103 28 April 2021 Answers

Q1. What’s Next
Answer 1: a player breaks the glass

Q2. What’s Next
Answer 2: ball hits lady’s face

Q3. What’s Next
Answer 3: vehicle successfully climbs

Flipkart FYI S1 E101 26 April 2021 Answers

1) Identify this former sri lankan cricketer who is currently the coach of Rajasthan Royals?

Kuma Sangakkara

2) Which team won the IPL trophy in the e 2012 and 2014 season?

Kolkata Knight Riders

3) The current BCCI President was the chief advisor of which IPL team in the 2019 season?

Delhi Capitals

4) Virat kohli scored 4 centuries in which IPL season?

2016

5) Who among these holds the record for the Best striking Rate in IPL?

Andre Russell

Flipkart FYI S1 E100 25 April 2021 Answers

Question : who did Indian cricketer jasprit umrah just got married to ?

answer – Sanjana G

Question : which indian cricketer is tappsee panu playing on screen in a upcoming movie

answer – Mithali Raj

Question : when was netflix founded ?

answer – 1997

Flipkart FYI S1 E99 24 April 2021 Answers

Question: which Indian bank uses the tagline the bank that begins with U?
Answer – UBI
Question: PIZZA hut taco bell and KFC restaurant chains are associated with which of the following companies
Answer – Pepsico
Question: what is the state bird of Andhra Pradesh Telangana and Karnataka
Answer – Indian roller

Flipkart FYI S1 E98 23 April 2021 Answers

1. Which film hero is famously known as Gun Master G9?
Answer: Mithun Chakraborty

2. How many hearts does an octopus have?
Answer : 3

3. Which 2021 film starring Priyanka Chopra-Jonas has been nominated for the Oscar Award?
Answer: The White Tiger

Flipkart FYI S1 E97 22 April 2021 Answers

1. Which Indian cricketer is set to make his film debut with the Tamil film cobra
Answer – Irfan Pathan

2. Aimed at providing basic health facilities to everyone Which state government has created the network of mohalla clinic

Answer – Delhi

3. Which of these company owns the online video sharing platform YouTube
Answer – Google

Flipkart FYI S1 E96 21 April 2021 Answers

1. Which player broke Pele’s record of the most goals scored in official matches?
Answer – Cristiano Ronaldo

2. Which cricketer’s father acted in the film Bhaag Milkha Bhaag?
Answer – Yuvraj Singh

3. What nickname has been given to Padma Vibhushan Verghese Kurien in recognition of his efforts in the field?
Answer – Milkman of India

Flipkart FYI S1 E95 20 April 2021 Answers

Question 1: who is the Kapoor family has been given the nickname chintu?

Answer – rishi Kapoor

Question 2: which famous mathematics genuine did Vidhya Balan portray on screen?

Answer – Shakuntala devi

Question 3: which celebrity is associated with 100MB mobile app

Answer -Sachin Tendulkar

Flipkart FYI S1 E94 19 April 2021 Answers

1. Virat kohli
2. vodafone
3. Nihari

Flipkart FYI S1 E93 18 April 2021 Answers

1. Jai Hemant is the official name of which of these celebrity actors
Answer – Tiger Shroff

2. According to a government record released in Feb 2021 which one of these is the most used app as social media
Answer – Whatsapp

3. Who was declared the man of the match in the India England series in 2021
Answer – Ravichandran Ashwin

Flipkart FYI S1 E92 17 April 2021 Answers

Q1: Which company has announced the creation of the world largest electric scooter factory in TamilNadu?

Answer – ola

Q2: which actor played the lead role of tulsi Virani in the tv serial kyunki saas bhi Kabhi bahu thi?

Answer – smriti Irani

Q3: Which of these players made his debut in all 3 formats of test ODI and t20 on the Australia tour in 2020

Answer – T Natarajan

Flipkart FYI S1 E91 16 April 2021 Answers

Question 1: which cold drink brand has the tagline ‘’bujhayye pyass baki sab bakwass’’?

Answer – sprite

Question 2: which couple did union bank feature on the rs 100 note in a advertisement for joint accounts?

Answer – mahatma gandhi and kasturba

Question 3: which animal is shown on the packet of boro line antiseptic cream ?

Answer – elephant

Flipkart FYI S1 E9015 April 2021 Answers

Question 1 – who replaced narendra Modi as the Cheif Minister of Gujrat in 2014 when he became the pm of India

Answer – anandiben Patel

Question 2 – what is the colour of the cricket ball which is used for a day-night test match?

Answer – pink

Question 3 – which online shopping platform was founded by Sachin Bansal and binny Bansal

Answer – Flipkart

Flipkart FYI S1 E88 13 April 2021 Answers

Question 1: which dutch British show was the original of the famous big boss of India

Answer: Big brother

Question 2: who was the first women to submit the union budget of India to parliament?

Answer : Indira Gandhi

Question 3: Which Indian city has shown its intent to host the 2048summer Olympic games?

Answer: New Delhi


Flipkart FYI S1 E87 12 April 2021 Answers

1.which of these people did Aamir khan portray on screen in the hit film dangal?
Mahavir Singh bhagat

2.which company sold its paints using the tagline jab Ghar ki raunak bandhani ho?
neroli paints

3.which of these people co-founded apple computers along with steve jobs
Steve Wozniak

Flipkart FYI S1 E86 11 April 2021 Answers

1.which of these people did Aamir khan portray on screen in the hit film dangal?

Answer – Mahavir Singh bhagat

2.which company sold its paints using the tagline jab Ghar ki raunak bandhani ho?

Answer – nerolac paints

3.which of these people co-founded apple computers along with steve jobs

Answer – steve Wozniak


 

Flipkart FYI S1 E85 10 April 2021 Answers

1.which Indian cricketer shares his nickname with iconic villain Gabbar Singh from the film Sholay

Answer – Shikhar Dhawan

2.In the order of precedence in India if the highest-ranked person is a president who is the second highest ranked person

Answer – vice president

3.Totapuri Kesar him sugar and Neelam are well-known varieties of which edible item?

Answer – mango

Flipkart FYI S1 E84 9 April 2021 Answers

parineeti chopra
9.58 sec
newzealand

Flipkart FYI S1E83 8 April 2021 Answers

Question 1: which of these popstars is of Indian origin?

Answer – Nicki Minaj

Question 2: In 2014 who become the first Indian female gymnast to win a medal in the history of common wealth games

Answer – Dipa Karmakar

Question 3: In which city in central Indian would u find the zero maker stone that marks the geopolitical center of India

Answer – Nagpur

Flipkart FYI S1E82 7 April 2021 Answers

Question 1: who was the first host of the singing reality show sa re ga ma pa

Answer – Sonu Nigam

Question 2: which company first-ever SUV is named Cullinan?

Answer – Rolls Royce

Question 3: which of these companies has developed a single-shot vaccine for covid

Answer – Johnson and johnson

Flipkart FYI S1E81 6 April 2021 Answers

1.which actress played the role of Karan and Arjun mother in the 1995 film Karan Arjun

Answer – rakhee

2.which country’s satellite was carried into space by the Indian pslv-51 rocket

Answer – brazil

3.which town in Uttar Pradesh is famous for its carpets was brought into limelight by a webseries

Answer – Mirzapur

 


 

1. Before New Delhi was declared to be the capital of India in 1911 which city served this purpose?

Answer – Calcutta

2. Who was the most expensive player at the 2021 IPL auctions?
Answer – Chris Morris

3. Which of these states has a capital that begins and ends with the same letter of the alphabet?
Answer – Chhattisgarh

Flipkart FYI S1E79 4 April 2021 Answers

Question 1: which of these car companies has a chain of sales outlets called next?

Answer: Maruti Suzuki

Question 2: in which sport has India won the most medals at the Olympic games?

Answer: hockey

Question 3: what food item made by his tuntun mausi is the secret of Chota bheem strength?

Answer: laddu

Flipkart FYI S1E78 3 April 2021 Answers

KFC

A.R.Rahman

Mahatma Gandhi

Flipkart FYI S1E77 2 April 2021 Answers

Which of these animals gives birth to live young and doesn’t lay eggs
Koala

On a telephone keyboard, what is found between the * and the # button

In December 2019 which airline became the first in India to have a fleet of over 250 aircraft
Indigo

Flipkart FYI S1E76 1 April 2021 Answers

1.Which team bought Arjun Tendulkar at the IPL 2021 auction

Answer : Mumbai IndiAnswer

2. What is the profession of the father of Manya Singh who was recently chosen as miss India runner up

Answer : Auto rickshaw driver

3.In which of these films did Shah Rukh Khan not play a double role

Answer : Chennai express

Flipkart FYI S1E75 31 March 2021 Answers

Q1. What kind of animal Bombay duck is
Answer: Fish

Q2. What was the name of the first bungalow that Amitabh Bachchan bought in Mumbai?
Answer: Pratiksha

Q3. Which business group owns the tata business chain
Answer: Tata


Flipkart FYI S1E73 30  March 2021 Answers

Who was the first person to win the top prize of 1 crore on Kaun Banega crorepati
Harshvardhan Nawathe

Which of the only one of the ancient wonders of the world that still exists
The Great Pyramid of Giza

Which leader’s birthday is remembered on national youth day on 12th January every year
Swami Vivekananda

Flipkart FYI S1E72 29 March 2021 Answers

Which of the following automobile companies also produce musical instruments
Yamaha

Of which Indian state is Imphal the capital
Manipur

Who gave his voice to the caller tune highlighting precautions of covid Pandemic
Amitabh Bachchan

Flipkart FYI S1E71 28 March 2021 Answers

1- which of these sports persons won a silver medal at the Olympic games in 2016
PV Sindhu

2- which of these is a state animal of Rajasthan?
chinkara

if the 25th anniversary is called silver jublee then what is 75 anniversary called
platinum anniversary

Flipkart FYI S1E70 27 March 2021 Answers

1. Which of the following cricketers shares his nickname with a cartoon rabbit in the Champak comic series?
Answer: Virat Kohli

2. Which important incident in the Indian struggle for independence took place on 13 April 19197
Answer: Jallianwala bagh massacre

3. What was the highest value currency note ever issued in India?
Answer: 10000

Flipkart FYI S1E69 26 March 2021 Answers

1. Which of the following films has been inspired by the lives of sisters Geeta and Babita Phogat

Answer: Dangal

2. How many digits are found in a cheque number

Answer : 6

3. which city is going to host the 2021 Olympics game postpone by year from 2020

Answer : Tokyo

Flipkart FYI S1E68 25 March 2021 Answers

Q1. Who was the first woman to be awarded the prestigious Dadasaheb Phalke award
Answer – Devika Rani

Q2. Which company launched cellular telephone in India in 1995
Answer – Modi Telstra

Q3. Kuttanad is the lowest place in India in which state is it located
Answer – Kerala

Flipkart FYI S1E68 24 March 2021 Answers

in which state would u find the monument that shhown on the new rs 50 note
Answer: Karnataka

which team is the current champions of the Indian pro kabaddi league?
Answer: Bengal warriors

which of these organizxations claims that ist is Zindagi ke sath bhi zindgi ke bad bhi
Answer: LIC

Flipkart FYI S1E67  23  March 2021 Answers

Which sportsperson was known as the Flying Sikh?
Answer -Milkha Singh

2. Which of these is the main ingredient in the Japanese dish Sushi?
Answer -Rice

3. Who was the first film personality to be honoured with the Bharat Ratna?
Answer -M g Ramachandran

Flipkart FYI S1E66  22  March 2021 Answers

1. Which of these products was the earliest to be launched by Apple?
IMac

2. Who was the first woman to be awarded the Bharat Ratna India’s highest civilian award?
Indira Gandhi

3. Which of these metals is liquid at room temperature?
Mercury

Flipkart FYI S1E65  21  March 2021 Answers

1       Which brand of car did shahrukh khan promote as the sunshine car in the advertisement
Ans   Hyundai

2       For which film sis amitabh bachchan won his first Filmfare award for best actor
Ans   Amar Akbar Anthony

3       Which Indian pioneer was responsible for the landmark Hotmail service
Ans   Sabeer bhatiya

Flipkart FYI S1E64  20  March 2021 Answers

Which actor played the role of Major kuldeep singh chandpuri in the film border
Sunny Deol

Which team played against India in the first day night test match played in india
Bangladesh

Which company was originally named cadabra
Amazon

Flipkart FYI S1E63 19 March 2021 Answers

1) Which multinational food giant gives us Maggi noodles?
Ans – Nestle

2) Who is the richest man in the world?
Ans – Jeff Bezos

3) In which city is the world largest cricket stadium?
Ans – Ahmedabad

Flipkart FYI S1E62 18 March 2021 Answers

Q1. Which of these is the state bird of Delhi?

Answer – House sparrow

Q2. What is the playing time of the full version of the Indian National Anthem?

Answer – 52 seconds

Q3. Bhanu Athaiya was the first Indian to receive an Oscar award.For which film did she win it?

Answer – Gandhi

Flipkart FYI S1E61 17 March 2021 Answers

1) What is the meaning of letter C in CNG?
Ans – Compressed

2) Which airline uses UK in their flight code?
Ans – Vistara

3) Which ancient king is namedin Indian Navy Aircraft ?
Ans – Vikramaditya

Flipkart FYI S1E60 16 March 2021 Answers

1. – In which state would you find the tallest man-made structure in India

Answer – Tamil Nadu

2. – If Jerry the mouse is normally shown as brown what colour is of Tom the cat

Answer – Grey

3. – In the Ramayana which of these birds told Rama about the kidnapping of Sita by Ravana

Answer – Vulture

Flipkart FYI “For Your Information ” Quiz Answers 23 July 2021

Flipkart FYI S1E59 15 March 2021 Answers

1. – Which of these did Kapil Dev & Sachin Tendulkar say the secret of their energy?

Ans – Boost

2. – Which of this actress is youngest?

Ans – Anushka Sharma

3. – Which of this flower did Jawaharlal Nehru use on his achkan?

Ans – Rose

Flipkart FYI S1E59 14 March 2021 Answers

Which of these is the shape of the medal awarded for the Bharat Ratna
Image 1

In which of the following movies shahrukh khan does not die
Veer-Zaara

For which of these animals was a wildlife sanctuary established in 1972 in the little Rann of Kutch in Gujarat
Indian wild ass

Flipkart FYI S1E58  12  March 2021 Answers

1.What did the designer D Udaya Kumar create in 2010?
Rupee symbol

2. Which of these products is closely linked with a popular Indian quiz show for school students?
Bourn Vita

3. On which character from the Mahabharata is the domestically built main battle tank of the Indian Army named?
Arjuna

Flipkart FYI S1E57  11  March 2021 Answers

1. Which of these people was the first Indian to go into space

Ans – Rakesh Sharma

2. How many floors are there in Burj Khalifa

Ans – 163

3. Which of these celebrities is the son of comedian Mehmood

Ans – Lucky Ali

Flipkart FYI S1E56  10  March 2021 Answers

1) Which inventor was featured in the first logo of Apple?
Ans – Newton

2) Nokia is a brand of which country?
Ans – Finland

3) how long is of Atal Tunnel?
Ans – 9.02 km

Flipkart FYI S1E55 9 March 2021 Answers

1) Which of these fruit will not float in a tub of water?
Ans – Mango

2) What is the full form of ‘C’ button in a normal calculator?
Ans – Clear

3) First host of Khatron ke Khiladi?
Ans – Akshay Kumar

Flipkart FYI S1E54 8 March 2021 Answers

1) first Indian designed & made in India fighter aircraft?
Ans – Marut

2) Who has hit the most number of centuries in IPL?
Ans – Chris Gayle

3) Which company makes indelible ink?
Ans –Mysore Paints

Flipkart FYI S1E53 7 March 2021 Answers

1. Which of these fruits is usually used to make Chawanprash?

Answer – Amla

2. Which is the most common gas in the Earth atmosphere?

Answer – Nitrogen

3. First company to make a mobile phone?

Answer – Motorola


Flipkart FYI S1E52   6 March 2021 Answers

Which of these letters is found between the letter u and o qwerty
keyboard

Which of these is found in the Full form of usb
Bus – Image 3

Which of these animals represent the bahujan samaj party in india
Elephant

Flipkart FYI S1E51   5 March 2021 Answers

Which of these countries doesn’t share it’s land boundaries with India
Maldives

Which of these structures is not found in delhi
Akbar’s tomb

Who was the first Indian player to score a century in ipl
Manish Pandey

Flipkart FYI S1E50   4 March 2021 Answers

1) Which country has given Pizza & Pasta to the world?
Ans – Italy

2) How many legs does a mosquito have?
Ans – 6

3) Which is first indian 3d film?
Ans – My Dear Kuttichathan

Flipkart FYI S1E49  3 March 2021 Answers

1) Who was first Indian cricketer to take a wicket in International T20 match?
Ans – Zaheer Khan

2) Who was the first deputy prime minster of India?
Ans – Vallabhbhai Patel

3) apart from West Bengal which state has been awarded GI tag for Rosogolla?
Ans – Odisha

Flipkart FYI S1E48 2 March 2021 Answers

Which of these places marks the birthplace of guru Govind singh
Patna

What are Dindigul memoni Thalassery Ambur all types of
Biryani

in which country first flight fly
USA

 

Flipkart FYI S1E47 1 March 2021 Answers

Who is acknowledged to have coined the name Tejas for Indian made lightweight combat aircraft
Atal Bihari Vajpayee

Which of these teams never won IPL
Kings xi Punjab

In which town or village does Chota bheem live in the popular tv cartoon series
Dholkakpur

Flipkart FYI S1E46  28 February 2021 Answers

1) In which movie Karishma Kapoor as heroine opposite Govinda?
Ans – Raja Babu

2) Which Indian cricketers autobiography is “Playing It My Way”?
Ans – Sachin Tendulkar

3) Fill in the blanks
Ans – 16

Flipkart FYI S1E45  27 February 2021 Answers

Q1. Which sport would you associate with Olympic medalist kamnam Maheswari?
Answer: Weight lifting

Q2. Which of these car brands originated in Japan
Answer: Toyota

Q3. In the Mahabharata who is known as Parthasarathy
Answer: Krishna

Flipkart FYI S1E44  26 February 2021 Answers

Which is the first state to be mentioned in the Indian national anthem
Punjab

Which of these institutions is located on Dalal Street in Mumbai
BSE

Which of these actors has played Amitabh Bachchan dad in a film
Abhishek Bachchan

 

Flipkart FYI S1E41  25 February 2021 Answers

1   which is the first state to be mentioned in the Indian national anthem
    Punjab

2   Which of these institutions is located on Dalal street in Mumbai
    BSE

3   Which of these actors has played Amitabh Bachchan dad in a film
    Abhishek Bachchan


 

Flipkart FYI S1E40   24 February 2021 Answers

Which of the following is not a public sector bank
IndusInd bank

Which of these couples have got married most recently
Gauhar Khan and zaid

Which of these fruits has more than one seed
Image 1

Flipkart FYI S1E39   23 February 2021 Answers

1  Which of the following diseases is not caused by a virus
     Tuberculosis

2  At which venue did team India achieve a historic victory on Jan 19
    The Gabba

3  How many times does Jaya appear in the national anthem
    6

Flipkart FYI S1E38   22 February 2021 Answers

1. Which of the following places in India is the first to see the sunrise
Ans: Arunachal Pradesh

2. Which if the following personalities has not been awarded the prestigious Bharat Ratna
Ans: Amitabh Bachchan

3. In which of these cities could you spend the evening at a beach
Ans: Chennai

Flipkart FYI S1E37  21 February 2021 Answers

1. Who is the original singer of the song ‘Tera Ghata’?

Answer – Gajendra Verma

2. Which of these films features Battle of Saragarhi?

Answer – Kesari

3. What is the name of the vehicle of Ravana?

Answer – Pushpaka Vimana

Flipkart FYI S1E36  20 February 2021 Answers

Which of these is not a nestle brand product
5 star

Which indian state is popularly known as city of spices
Kerala

What was the name of the eldest son of mughal empire shah Jahan
Sara shikoh

Flipkart FYI S1E35  19 February 2021 Answers

1. eat fresh is the tag line of which fast-food chain
Subway

2. characters in PAN
10

3. correct logo of google
image 2

Flipkart FYI S1E34  18 February 2021 Answers

Q1. Which fruit is dried to make raisins or kishmish
Answer: Grapes

Q2. Ustad Amjad Ali Khan is associated with which of the following instruments
Answer: Sarod

Flipkart FYI S1E33  17 February 2021 Answers

Which of these films Shahrukh and Kajol acted together for the first time
Baazigar

What is the actual number of 100 million
10 crores

Which of these gases is used to extinguish the fire
Carbon dioxide

 

Flipkart FYI S1E32 16 February 2021 Answers

Which of these prime minister has also served as RBI president
Dr Manmohan Singh

Har Ghar Kuch kheta hai is a dialogue of which brand
Asian paints

How many tv shows of Nagin has been released
5

Flipkart FYI S1E31 15 February 2021 Answers

Which of these board games originated in India
Snakes and ladders

Which actor is called Sasha by his family and friends
Shahid kapoor

Which of these sports does not use a spherical ball
Rugby

 

Flipkart FYI S1E30 14 February 2021 Answers

Which of these following actors has not married more than once
Farhan Akhtar

Which of the following is not a web browser
Yahoo

In Which year Kaun Banega crorepati first telecast
2000

Flipkart FYI S1E29 13  February 2021 Answers

Which of Chetan bhagat book hasn’t been made a movie
Revolution 2020 ( image 3)

You can’t see me is a popular phrase of which wrestler
John Cena

Which of the following states has most number of seats in lok sabha
Uttar Pradesh

Flipkart FYI S1E28 12  February 2021 Answers

Isko Laga dala to life gingala associate with which brand
Tata sky

What’s the minimum age of becoming prime minister in India
25 years

Which of the following us consider as the national tree of India
Banyan tree

Flipkart FYI S1E27 11 February 2021 Answers

Q1. Who is the governor of rbi
Answer – Shaktikanta Das

Q2. Which of these are eyes of Deepika Padukone
Answer -Image 3

Q3. Which vaccine has been developed by Oxford in collab
Answer – Covidshield

Flipkart FYI S1E26 10  February 2021 Answers

Who hosted the first season of popular reality show bigg Boss
Arshad Warsi

Who was the first Indian male cricketer to take hat trick in T20 international cricket
Deepak Chahar

Which of these is not a mammal
Snake

Flipkart FYI S1E25 9 February 2021 Answers

1) Which of the following Chief Minister tore up the copies of farm laws in the assembly in December 2020?
Answer: Arvind Kejriwal

2) Which of these upcoming film starring Ranbir Kapoor & Alia Bhatt?
Answer: Brahmāstra

3) Which emoji denotes a Mexican dish?
Answer: Image 1

Flipkart FYI S1E24 8 February 2021 Answers

Q1. Which of these is not a bear type
Answer: Koala

Q2. Who is a Most followed celebrity in Instagram
Answer: Priyanka Chopra

Q3.In which country is grand canyon located
Answer: USA

Flipkart FYI S1E23 7 February 2021 Answers

Q1. Which animal is seen on the logo of making in India
Answer: Lion

Q2. Which cricketer won orange cap in ipl 2020
Answer: KL Rahul

Q3.In Which year whatsApp was launched
Answer: 2009

Flipkart FYI S1E21 6 February 2021 Answers

1) Jersey No. 45 belongs to which current Indian cricketer?
Ans : Rohit Sharma

2) Which of these is a symbol for the currency Euro?
Ans : Image 4

3) On which day in November 2016 did PM Narendra Modi announce demonetisation?
Ans : 8

Flipkart FYI S1E20 5 February 2021 Answers

1) Which of these is the chin of Ranbir Kapoor ?

Ans : IMAGE 4

 

2) Which of these is a Hindi phrase for a person who believes everything they hear?

ANS : Kaan Ka Kachcha

 

3) What is the maximum number of characters you can use in a tweet?

ANS : 280

Flipkart FYI S1E19 4 February 2021 Answers

Q1. Which of this comedian didn’t play the female role in tv?
Answer: Rohan Joshi

Q2. What is the Indian game endorsed by Akshay Kumar
Answer: Fau g

Q3. Who is married to Natasha Stankovic
Answer: Hardik Pandya

Flipkart FYI S1E18 3 February 2021 Answers

Q1. On which of these apps you can not go live
Answer: Whatsapp

Q2. Which actress is playing politician j. Jayalalithaa on upcoming biopic Thalaivi
Answer: Kangana Ranaut

Q3. Which of these is not a coffee type
Answer: Matcha

Flipkart FYI S1E18 2 February 2021 Answers

Q1. Jo main bolta hu wo main Karta hu jo main nahi bolta hu wo main definitely Karta hu is a dialogue of which actor
Answer: Akshay Kumar

Q2. Who is the director-general of who
Answer: Tedros adhanom

Q3. How many presidents has been elected in India since 1950
Answer: 14

Flipkart FYI S1E17 1 February 2021 Answers

Which of these following actors has a temple named after him
Amitabh Bachchan

Which one of these dance forms is Kathak
Image 4

Which of these months is odd one out
June

Flipkart FYI S1E16 31 January 2021 Answers

1.which of the following actor has won the most number of Filmfare awards for best actor
shark khan

2.yeh to badha doing hai is the tagline of which brand
Amul macho

3.on the bank of which river is the city Jammu located
Tawi

Flipkart FYI S1E15 30 January 2021 Answers

1) Which of these is a correct representation on the zodiac sign cancer?
Answer: Option B

2) Aditya singh Sisodia is the real name of which of these celebrities
Answer: Badshah

3) What is the maximu, gap between two sessions of the parliament?
Answer: 6 months

Flipkart FYI S1E14 29 January 2021 Answers

1.which of the following emoji is not an Akshay Kumar movie

Answer – option 3

2.carry minati is name of which YouTuber

Answer – ajey Nagar

3.how many countries are members of the u.n

Answer – 193

Flipkart FYI S1E13 28 January 2021 Answers

1. Which of these following actress have not been brand ambassador of lux

Answer – Anushka Sharma

2. How many runs has Sachin Tendulkar score in his international career

Answer – 34357

3. Which of these singers didn’t feature in the lead role of a film

Answer – Armaan malik

Flipkart FYI S1E12 27 January 2021 Answers

1.Which is the game doesn’t have a card
option?

Answer – Business

2. Where was the finale of the 2011 cricket world cup played

Answer – Wankhede stadium

3. How many chapters are there in the Bhagavad Gita

Answer – 18

Flipkart FYI S1E11 26 January 2021 Answers

1.soundarya sun is associated with which popular soap brand
Nirma

2.with how many countries India shares its land border
7

3.which of the following is not Salman khan sibling
Seema khan

Flipkart FYI S1E10 25 January 2021 Answers

1. Which of the following is not an Indian brand
Answer – Bata

2. Which of the following creatures hibernate the longest
Answer – Bat

3. In which year Ranveer Singh made his debut with band Baaja baarat
Answer – 2010

Flipkart FYI S1E9 24 January 2021 Answers

Q1. Which is the odd one out?
Saif Ali khan and Soha Ali khan

 Q2.Which popular digital sensation recreated rasode mein kaun tha
Yashraj mukhtar

Q3. How many states are there in india
28

Flipkart FYI S1E8 23 January 2021 Answers

Q1.Where was French widely spoken in India?
Answer – © Puducherry

Q2. Which of the following creatures do not have external ears?
Answer – (B) Lizard

Q3. In which year did Virat Kohli make his ODI debut?
Answer – (D) 2008

For Latest Daily Flipkart Quiz Answers Join Our Telegram Channel & Get Instant Alerts. You can Earn Flipkart Voucher FO Rs.1000 or Rewards From Flipkart Daily Quizzes. So Join Now

Join Telegram Channel @bigtricksin

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Join Telegram Channel | Instant Alerts For All Offers😍Grab Now
+