Flipkart Beat The Genius Quiz Answers

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

Flipkart Beat The Genius Quiz Answer, Flipkart Beat the Genius Answers, Flipkart Beat the Genius Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily Amazon Quiz Answers, Friends Flipkart is back with Trivia like Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 5 Answers only. The Quiz Show is Also Fun.

 

There are Other Quiz are going on Like Answer Flipkart Fake or Not Quiz Answers. You Can Win Super coins, Flipkart Rs.50 Voucher, or Rs.1000 Voucher. There are Certain Prizes For Certain Winners Which are Below.

Flipkart Beat the Genius Page Link – Click Here

Flipkart Beat the Genius Rewards –

Quiz TitleFlipkart Beat The genius
₹1000 Flipkart Gift Voucher50 Winners Daily
₹50 Flipkart Gift Voucher2000 Winners Daily
SupercoinsFor All Remaining Users

How To Play Flipkart Beat The Genius Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers |

2. You Can Find The Banner for Flipkart Beat the Genius Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video by Dua

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on Claim Prize button and Check What You have Won.

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers |

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Quiz Link – https://dl.flipkart.com/s/t1531sNNNN.’

 

Flipkart Beat The Genius S1E20 Quiz Answers | 30 November 2020

1.Which Indian Super League Team has Sunil Chhetri played for since 2013

Answer: Bengaluru FC

2.Vishal Bhardwaj’s ‘7 khoon Maaf’ and ‘The blue umbrella’ are based on the works of which author

Answer: Ruskin Bond.

3.who was the first indian soldier to attain the rank of field marshal.

Answer: SHFJ Manekshaw.

4. The campus of which of these institutions, the first of its kind served as an airbase for us troops during world war 2

Answer: IIT Kharagpur

5.In Hindu Mythology what did the king bhagirathi bring from the heavens through penance

Answer: Gangah

Flipkart Beat The Genius S1E19 Quiz Answers | 29 November 2020

Q1.Chettinad and Kongunad are cuisines native to which Indian state.

Answer: TamilNadu.

Q2. Who was the first Indian to win a Grand Slam title in tennis.

Answer: Mahesh Bhupathi

Q3. Which king was responsible for the construction of the Vijaya stambha in Chittorgarh

Answer: Maharana Kumbha

Q4. Which city was Mahatma Gandhi at on the night when India became independent

Answer: Kolkata

Q5. The Karnataka khadi Gramodyoga samyukta sangha in Hubli is famous for producing

Answer: National flag

Flipkart Beat The Genius S1E18 Quiz Answers | 28 November 2020

Q1.The 2016 film Rustom, Akshay Kumar’s character is loosely based on which Indian naval officer was a landmark case.

Answer: KM Nanavati

Q2. Which GI-tagged sweet dish is given as prasad at the Venkateshwara Temple in Tirupati.

Answer: Laddu

Q3. In which town was Dr.Br Ambedkar born in 1891

Answer: Mhow.

Q4. Under whose captaincy did the Indian women’s cricket team play in India’s first test match.

Answer: Shantha Rangaswamy

Q5.Which country president was the chief guest for India’s first republic day parade.

Answer: Indonesia

Q1. In which state is the 57ft high gomateshwar statue of bahubali

Answer:- Karnataka

Q2. India air forces motto nabha spartan deep team is from which holy text

Answer:- Bhagavad Gita

q3. Which indian sportsman has written a memoir a shot at history

Answer:- Abhinav Bindra

Q4. Who created borderline that partitioned India and Pakistan

Answer:- Cyril Radcliffe

Q5. The vikramasala sanctuary in Bihar is dedicated to which creature

Answer:- dolphin

Flipkart Beat The Genius S1E15 Quiz Answers | 26 November 2020

Q1. Which company owns TikTok which was banned in India
Answer- Bytedance

Q2. In Ramayan who’s the bow, ram broke to win sita
Answer- Shiva

Q3. Which company owns TikTok which was banned in India
Answer- Bytedance

Q4. In Ramayan who’s a bow, ram broke to win sita
Answer- Shiva

Q5. Who’s independent India’s first individual Olympic medalist
Answer- Kd Jadhav

Q6. Which is the only award Sholay won in Filmfare
Answer- Best editing

Q7. Which kingdom went to ruin after battling of Dakota in 1565
Answer- Vijay Nagar

Flipkart Beat The Genius S1E14 Quiz Answers | 25 November 2020

1. What plane was Wing Commander Abhinandan Varthaman flying when it was shot down?
Answer: Mig21

2. Kushinagar, where Buddha is said to have attained mahaparinirvana is located in which state?
Answer: Uttar Pradesh

3. Who captained the Indian men’s cricket team in their 1st ever T20 international?
Answer: Virender Sehwag

4. Which Indian company was founded by a man SK Burman in 1884?
Answer: Dabur

5. In which present-day country was PM lal Bahadir sasthri when passed away
Answer: Uzbekistan

Flipkart Beat The Genius S1E13 Quiz Answers | 24 November 2020

1. On the occasion of which festival were people gathered in Jallianwala bagh when British troops fired upon them

Answer: Baisakhi

2.Which is the largest Union Territory in India By area.

Answer: Ladakh.

3.Who is the only Indian to have scored a century in the USA in international cricket.

Answer: KL Rahul

4.Which organization was originally located in the chamber of princes in the parliament before moving to its own premises in 1958

Answer: Supreme Court

5.Neither Roses Nor Thorns is an autobiography of which supreme court judge who was a presidential candidate who lost to Giani Singh

Answer: HR Khanna

Flipkart Beat The Genius S1E12 Quiz Answers | 23 November 2020

1. What is the Indian movie to make it to the nomination for the Oscar as best foreign-language movie

Answer: Mother India

2. in which city is the headquarters of ISRO located

Answer: Bengaluru

3. which is the only country where India never won a test series

Answer: South Africa

4. where would you go to see the Mahatma Gandhi marine National park

Answer: Andaman and Nicobar

5. which 2000-year-old form of Sanskrit theatre is native to Kerala

Answer: Koodiyattam

 

Flipkart Beat The Genius S1E13 Quiz Answers | 22 November 2020

Q1.Anustup and Gayatri are two of the seven horses drawing the chariot of which God in Hindu mythology

Answer: Surya

Q2.In which city you can find the Padmanabha Swamy temple know for the treasures in its vaults.

Answer:. Thiruvananthapuram

Q3.Which was the first Indian company to be listed on Nasdaq

Answer: Infosys

Q4.As of 2019, who is the only player from the losing side to win MOM in an IPL final

Answer: Anil Kumble

Q5.Who is the only member of indian air force to win Param Vir chakra

Answer: Nirmaljit Singh Sekhon

Flipkart Beat The Genius S1E12 Quiz Answers | 21 November 2020

1) Where is the Sulabh International Museum of Toilets located?

Answer : NEW DELHI

2) Who defeated emperor Humayun and took control of the Mughal empire?

Answer : SHER SHAH SURI

3) In which city did Sachin Tendulkar hit the first double century in men’s ODI cricket?

Answer : GWALIOR

4) In 1995 what historic first in India took place between Jyoti Basu and Union minister Sukh Ram?

Answer : First Mobile Phone Call

5) In the Mahabharata, who was the only son of Dhritarashtra to survive the Kurukshetra war?

Answer : Yuyutsu

 


Terms & Conditions –

  • The Winners Will Get Their Prize Within 60 Days
  • You Can Attempt Flipkart Fake or Not Offer Only Once.
  • Flipkart Fake or Not can be found inside Flipkart Games Section.
  • You Can Win Any Reward from 5 Supercoins to Rs.1000 Flipkart Gift Voucher.
  • The Contest is made for fun.
  • You Can Attempt Quiz Daily and get a Chance to Win Daily.
Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
/360613911/Redmas2019Display
😲😱Google Pay Go India "Goa", "Bastar" Tickets Giveaway on ChannelJoin Channel
+