Flipkart Fake or Not Answers – Win Assured ₹1000 Flipkart Vouchers and SuperCoins| Invite & Earn

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 06 May 2021

Flipkart Fake or Not Daily Answers, Flipkart Fake or Not Answers, Flipkart Fake or Not Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily Amazon Quiz Answers, Friends Flipkart is back with Trivia like Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 5 Answers only. The Quiz Show is Also Fun.

Fake Or Not

There are Other Quiz are going on Like Answer Oyo Quiz & Win PayTM Cash. You Can Win Super coins, Flipkart Rs.50 Voucher, or Rs.1000 Voucher. There are Certain Prizes For Certain Winners Which are Below.

Flipkart Fake or Not Game Page Link – Click Here

Contents of Post

Flipkart Fake or Not Quiz Rewards –

Quiz TitleFlipkart Fake or Not
₹1000 Flipkart Gift Voucher100 Winners Daily
₹50 Flipkart Gift Voucher3000 Winners Daily
SupercoinsFor All Remaining Users

How To Play Flipkart Fake or Not Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Fake Or Not

2. You Can Find The Banner for Flipkart Fake or Not Quiz Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

Flipkart Fake or not

 

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video by Dua

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on Claim Prize button and Check What You have Won.

Fake Or Not

 

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Join Our Telegram Channel For Instant Updates Of the Daily Quiz Answers

Flipkart Fake or Not S4E145 6 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Dalcha s made of chana daal?
Answer – Not fake

2. The Pandya brothers are third duo who have played for India?
Answer – Not fake

3. Ishaan Katter first movie was dhadak?
Answer – Fake

Flipkart Fake or Not S4E144 5 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. The lungs are the only organ that can float on water
Answer – Not Fake

Q2. Saif Ali Khan and Kareena Kapoor were seen first time in the movie Tashan
Answer – Fake

Q3. Mahatma Gandhi was nominated 5 times for the Nobel peace prize
Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E143 4 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL
Answer – Fake

2. Pigeon’s feathers weigh more than their bones
Answer – Not Fake

3. International firefighters day was adopted after an incident in Australia
Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E142 3 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia
Answer – Fake

2. Weight of a blue whale’s tongue is as much as an elephant’s weight
Answer – Not Fake

3. In China garlic is used as glue to fix glass material
Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E141 2 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question : tuna is called away in hindi?

Answer – FAKE

Question : taj mahal was built after charminar ?

Answer – FAKE

Question : lizard do push up to communicate

Answer – not FAKE

Flipkart Fake or Not S4E140 1 May 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Navin Pattnaik is the longest-serving chief minister of a state of India
Answer – Fake
2. Gir forest lions are known as the biggest cats in the world
Answer – Fake
3. Typhoid is an airborne disease
Answer – Fake

Flipkart Fake or Not S4E139 30 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1.Navin Pattnaik is the longest-serving chief minister of a state of India
Answer – Fake
Q2.Gir forest lions are known as the biggest cats in the world
Answer – Fake
Q3.Typhoid is an airborne disease
Answer – Fake


Flipkart Fake or Not S4E138 29 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Earlier ‘Tom and Jerry’ had a different name
NOT FAKE

2) Deers have 310 degree vision
NOT FAKE

3) Sea water tastes salty and ocean water tastes sweet
FAKE

Flipkart Fake or Not S4E137 28 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) The bird that we see on the Twitter logo is named Larry

Answer: NOT FAKE

2) Maine Pyaar Kyun Kiya was Salman’s first movie sequel

Answer: FAKE

3) Commonwealth games are conducted every 5 years

Answer: FAKE


Flipkart Fake or Not S4E135 26 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: albert einstein and rabindranath tagore received novel prize in the same year?

Answer – FAKE

Question 2: mustard seeds are also known as black gold?

Answer – FAKE

Question 3: kapil dev is the only test crickter who has scored 5000+ runs and taken 400+wickets

Answer – not FAKE

Flipkart Fake or Not S4E134 25 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question : What’s next?

answer – structure falls down

Question : What’s next?

answer – the chair snaps & man falls

Question : What’s next?

answer – girl breaks the bucket

Flipkart Fake or Not S4E133 24 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Full form of Ph.D. is Doctor of Psychology
Answer – Fake

Mercury is the only planet in the solar system which doesn’t have a natural satellite of its own
Answer – Fake

Majer Dhyanchand was offered German citizenship by Adolf Hitler after 1936 Olympies
Answer – Not fake

Flipkart Fake or Not S4E132 23 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. The word tamarind is originated from Tamil word

Answer- fake

Q2. Yamuna river starts from Himalayas and merges with the bay of Bengal at the end

Answer- fake

Q3. mosquitos have 2 wings & 3 pair of legs

Answer- not fake

Flipkart Fake or Not S4E131 22 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. patola is a type of saree found in punjab

Answer- fake

Q2. human body smells due to sweating

Answer- fake

Q3. Manu Bhaskar represents India in international shooting competitions

Answer- not fake

Flipkart Fake or Not S4E130 21 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Rubber band lasts longer when refrigerated.

Answer : NOT FAKE

2. London’s Lord’s cricket ground is the highest cricket ground in the world.

Answer : FAKE

3. Mace and Nutmeg both come from the same fruit.

Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E129 20 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: netflix was established before google

Answer – NOT FAKE

Question 2: rabits are born blind?

Answer – NOT FAKE

Question 3: kolkata victoria memorial was built in honor of britain queen victoria 100 birth anniversary

Answer – FAKE

Flipkart Fake or Not S4E128 19 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Fake
2. Not Fake
3. Fake

Flipkart Fake or Not S4E127 18 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q.1 HumAnswer get an entirely new skeleton every 12 years

Answer- not fake

Q.2 jogia, darbari and bhairavi are folk dances of Madhya Pradesh

Answer- fake

Q.3 researchers have found out 24 new bat coronaviruses

Answer- not fake

 

Flipkart Fake or Not S4E126 17 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Switzerland science day is dedicated to Dr CV Raman

Answer – FAKE

Question 2: the first-ever vaccine in the world was invented to cure polio

Answer – FAKE

Question 3: shoulder and toe are the parts of a cricket bat?

Answer – NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E125 16 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: a golf ball has 336 dimples?

Answer – Not FAKE

Question 2: a human being has 18 ribs ?

Answer – FAKE

Question 3: Kiron Kher had suggested the title of the move Dilwale dulhania le Jayenge

Answer – Not FAKE

Flipkart Fake or Not S4E124 15 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: In india the minimum age for becoming a cheif minister is 30

Answer – FAKE

Question 2: Tortoise is the slowest animal

Answer – FAKE

Question 3: Neil armmstrong was the first human to orbit tthe earth

Answer – FAKE

Flipkart Fake or Not S4E123 14 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Bengaluru is known as Oxford of the East.
Answer – Fake

Question 2: Apart from the Movie ‘Taal’, Shahid Kapoor was also seen as a background dancer in the movie ‘Dhoom’

Answer – Fake

Question 3: DR B.R. Ambedkar was independent India’s first Law and Justice Minister

Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E122 13 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Baisakhi, Gudi Padwa and Vishu are harvest festivals

Answer – Fake

Question 2: M.S. Dhoni has invented the Helicopter shot

Answer – Fake

Question 3: Shrimp’s heart is found on its head

Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E121 12 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

NOT FAKE
FAKE
NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E120 11 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Shimla was the capital of Punjab before Himachal Pradesh ?

Answer – Not Fake

Question 2: Indonesia has the highest number of tigers in the world

Answer – Fake

Question 3: India took 19 years to win its first test match

Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E119 10 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: on an average human takes 23000 breathes a day

Answer – Not Fake

Question 2: In 2021 sushant singh rajput received national award for the best actor

Answer – Fake

Question 3: A farmer from .bihar has started growing hopshoots which is the most expensive vegetable

Answer – Fake

Flipkart Fake or Not S4E118 9 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1: There is a cellphone reception at the peak of Mount Everest

Answer – Not Fake

Q2: The term ‘Swagger’ was invented by Baba Sehgal

Answer – Fake

Q3: The outermost layer of the sun is called Corona

Answer – Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E117 8 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: along with helping in hearing our ears help us in regulating body temperature as well

Answer – fake

Question 2: mc mary kom is the first Indian woman sports person to receive Padma vibushan ?

Answer (ii) not fake

Question 3: human DNA and Orangutan DNA matches up to 98%

Answer – fake

Flipkart Fake or Not S4E116 7 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: More than half of the bones in your body are found in your hands and feet?

Answer Not  fake

Question 2: The terms zooking is defined as breaking up over video calls

Answer – fake

Question 3: The line which divides india and china is known as Radcliffe Line

Answer – fake

Flipkart Fake or Not S4E115 6 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: milk is the primary ingredient of khana?

Answer – fake

Question 2: the entire glacier of Antarctica is made up of penguin urine

Answer – fake

Question 3: the term of Bluetooth is named after a Denmark king

Answer – not fake


 

Flipkart Fake or Not S4E114 5 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Kangana Ranaut’s upcoming movie is based on Manipur’s Queen Didda.

Answer : fake

Question 2 : There is never a tie-breaker in a marathon race

Answer : Not Fake

Question 3: Micheal Jackson had never performed in India

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not S4E113 4 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Question 1: Kareena grandfather had named her as siddhi?

Answer : (i) Not fake

Question 2 : ISRO had named India first mission to study the sun as Surya?

Answer : Fake

Question 3: the term SPG stands for sun preventing formula?

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not S4E112 3 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Fake

Not fake

Fake

Flipkart Fake or Not S4E111 2 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Diarrhea is also knowm as Delhi Belly
Answer: NOT FAKE

2. Brazil won the first football world cup
Answer: FAKE

3. Priyanka has worked in 4 remakes of Amitabh Bachchan’s movies
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E110 1 April 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Every year there is a mobile throwing world championship
Answer: Not fake

2. The dance form mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh
Answer: Fake

3. Every dary on an average human loses about 100-150 strands of hair
Answer: Not fake

Flipkart Fake or Not S4E109 31  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. all the planets in the solar system are named after Greek gods and goddess
Answer: FAKE

2.Sea Horse Does not have a Stomach?
Answer: NOT FAKE

3. major Dhyan Chand was India first flag bearer at the Olympics
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E108 30  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. the word coffee comes from an Arabic word which means wine
Answer: NOT FAKE

2. there are 5 types of main blood groups
Answer: FAKE

3. presently there are 3 jantar mantar in india
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E107 29  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

fake
not fake
not fake

Flipkart Fake or Not S4E106 28  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. India’s 75th Independence Day has been named as Amrut Mahotsav
Answer: NOT FAKE

2. Organic food is more nutritious and pesticide-free
Answer: FAKE

3. Ravichandran Ashwin is the fastest Indian bowler to reach 400 test wickets mark
Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E105 27 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Shradha kapoor is a distant niece of Lata Mangeshkar
Answer: NOT FAKE

2. Rava idli was invented because of diet concious people who wanted to quit rice
Answer: FAKE

3. DNA is flame retardant
Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E104 26 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. purity is the longest word that can be spoiled using just one row of letters of the keyboard
Answer: FAKE

2. in an unique style of holi in Mathura women beat upon man with sticks
Answer: NOT FAKE

3. insects blood is red in colour
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E103 25 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. The android logo is inspired by the washroom door signs
Not Fake

Q2. Cows can sleep while standing
Not Fake

Q3. 54 is the highest number of runs that has been scored on a single over Cricket match
Fake

Flipkart Fake or Not S4E102 24 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Answer 1: FAKE
Answer 2:  NOT FAKE
Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E101 23 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Petha is made of white pumpkin
Not Fake

Laxmi is the first movie of Tushar kapoor as producer
Not Fake

Butterflies use their antenna to taste
Fake

Flipkart Fake or Not S4E100   22 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Kolkata is closer to Bangkok as compared to Mumbai?
Answer: NOT FAKE

2) Human body takes about 7 years to digest a chewing gum?
Answer: FAKE

3) Bhagat Singh is also known as Shaheed-E-Azam?
Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E99  21 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1    FAKE

2    FAKE

3    Not fake

Flipkart Fake or Not S4E98 20 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1     notfake

2     fake

3     not fake

Flipkart Fake or Not S4E97 19 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

The only part of human body where the blood doesn’t get circulated is located in our eyes
Not Fake

Varun Dhawan has starred in four remakes of David Dhawan’s movies
Fake

Both cucumber and jellyfish are 95% water
Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E96  18 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. On William Shakespeare’s birthday i.e, on 21st March World Poetry day is celebrated

Answer – FAKE

Q2. 2 Out of four Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga

Answer – NOT FAKE

Q3. The first-ever product to be sold on Flipkart was a mobile phone

Answer – FAKE

Flipkart Fake or Not S4E95  17 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1) house sparrows can swim underwater
Ans- not fake

Q2) humans can sneeze when they are asleep
Ans- fake

Q3) a kabbaddi match is divided into 2 halves of 30mins each
Ans- fake

Flipkart Fake or Not S4E94  16 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. honey is sweeter than sugar

Answer- Not fake

Q2. Chandni Chowk was designed by Shahjahan’s eldest daughter Jahanara

Answer- Not fake

Q3. yogar term bhujangasana stand for cobra pose

Answer- Not fake

Flipkart Fake or Not S4E93  15 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Pattachitra folk painting was originated in Rajasthan
Answer: FAKE

2. Rohtang Pass Connects Srinagar and Leh
Answer: NOT FAKE

3. The game Sainik got over 20 lakhs download within 3 hours of it’s launch
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E92  14 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1) himalayas are the oldest mountain range of India
Ans- fake

Q2) the first filmfare award which was organised outside mumbai was held in Singapore
Ans- fake

Q3) diamond and graphite are made up of same element
Ans- not fake

Flipkart Fake or Not S4E91  13 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Both of our lungs are of the same size
Fake

Rohtang pass connects sringar and leh
Fake

Sunil Gavaskar Sourav Ganguly and VVS laxman all of them scored double century in their 99th test match
Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E90  12  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Join Telegram Channel

 

Rabindranath Tagore has written Bangladesh’s national anthem
Not fake

Smog is caused due to oil paint
Not Fake

Sbi had set up India’s first atm machine in new Delhi
Fake

Flipkart Fake or Not S4E89  11  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Bananas are radioactive
Answer: NOT FAKE

2. Yuvraj Singh was the first cricketer to hit 6 sixes in an over
Answer: FAKE

3. Bibi ka maqbara is located in Hyderabad
Answer: FAKE


Flipkart Fake or Not S4E88  10  March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

If someone is undergoing for a dialysis it means that they are suffering from a kidney disease
Not fake

Chewing gum was the first product to get scanned by barcode
Not fake

Aamir Khan and Shahrukh Khan both made their debut opposite Juhi Chawla
Fake

Flipkart Fake or Not S4E87  9 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Not Fake
2) Fake
3)NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E86  8 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

There is only one ocean in the world which is named after a country
Not fake

Nautanki and raslila are two dance form of Up
Not Fake

It is possible to hold your nose and hum
Fake

Flipkart Fake or Not S4E85  7 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Indian housewives hold 11% gold of the world’s total gold
Answer: NOT FAKE

2. Alia Bhatt and her mom Soni Razdan made their first appearance in the movie Klank
Answer: FAKE

3. Rats let out tiny giggles when they’re tickled
Answer: NOT FAKE


Flipkart Fake or Not S4E84  6 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q.1 -lagaan was the first film of amir khan which was based on cricket
fake

Q.2 -in west bengal even the cows have a photo id
not fake

Q.3-human teeth are as strong as shark teeth
not fake

 

Flipkart Fake or Not S4E83  5 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Margherita pizza was named after a place in italy
Answer: FAKE

2) India is the only country where are Lion and Tiger both found in their natural habitat?
Answer: NOT FAKE

3) MS Dhoni has written about his love for butter chickne masala on his twitter bio
Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E82  4 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

) Arjun Kapoor and Anil kapoor starred in the movie ‘Ak vs Ak’
Answer: FAKE

2) Udaipur and Bhopal both are known as city of lakes
Answer: NOT FAKE

3) Rainbows can be seen in night too
Answer: NOT FAKE

 

Flipkart Fake or Not S4E81  3 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1)pashmina wool is made up of a type of goat
Ans- not fake

Q2) like finger print everyone’s tongue has also unique print
Ans- not fake

Q3) 2020 Rajiv khel ratna winner manika batra is a badminton player for india
Ans- fake

Join Telegram Channel Now

 

Flipkart Fake or Not S4E80   2 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) National women’s day is celebrated on Sarojini Naidu’s Birthday
Answer: NOT FAKE

2) Shafali vaerm broke Sachin Tendulkar’s 30 years old record and became the young cricketer to score a century
Answer: NOT FAKE

3) Kareena Kapoor does more films with Sa ali khan as compared to Akshay Kumar
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E79   1 March  2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1 : NOT FAKE
2 : FAKE
3 : FAKE

Flipkart Fake or Not S4E78  28 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Agra Fort was built by Akbar and Red fort was built by Shah Jahan
Answer: NOT FAKE

2) Sunil Chhetri is also known as Captain Fantastic
Answer: NOT FAKE

3) There are 6 reacions on Facebook’s like button
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E77  27 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Milkha Singh’s biography is called ‘The World Beneath his feet’
Answer: FAKE

2) Madhubani painting was originated in Bihar
Answer: NOT FAKE

3) The first Meal to be eaten on the moon consisted of apples
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E72  26 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Pratibha Patil is the only former President of India who is still alive?
Answer: NOT FAKE

2) A fear of constipation coprastastaphobia
Answer: NOT FAKE

3) Snakes eyes have eyelids
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E71  25 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Pratibha Patil is the only former President of India who is still alive?
Answer: NOT FAKE

2) A fear of constipation coprastastaphobia
Answer: NOT FAKE

3) Snakes eyes haAve eyelids

answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E70 24 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

) Cat’s urine looks brighter in ultraviolet light
Ans : NOT FAKE

2) Rubbing banana peel cures mosquito bite
Ans : NOT FAKE

3) Chandigarh is the first city that runs completely on solar energy during day time
Ans : FAKE

Flipkart Fake or Not S4E69   23 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) an object weighs more on earth than on the moon
Ans – Not fake

2) a newly discovered fish is named after Donald trump
Ans- fake

3) there r 88 keys in a classic piano
Ans- Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E68  22 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

) Ayushmann and Aparshakti Khurana have worked together in a film
Answer: NOT FAKE

2) The title ‘Dalai’ in Dalai lama stands for peace?
Answer: FAKE

3) In the symbol of ‘Danger’ we can see only two bones
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E67 21 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Gulabo-Sitabo is an Uttar Pradesh glove puppetry tradition

Answer: NOT FAKE

2. In ancient times Ludo was known as ‘Ashtpad’

Answer: FAKE

3. Tabasco sauce was named after a Mexican state?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E66 20 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

One of the most expensive breeds of mushroom gnocchi is found in the footsteps of the Himalayas
Not fake

Whatsapp is started by Google’s 2 ex-employee
Fake

Ghoomar dance is dedicated to the goddess of rain
Fake

Flipkart Fake or Not S4E65 19 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Post-independence India’s first test match Was at feroz shah kotla delhi
Answer: Not fake

Q2. Until 1957,24 ana was equal to 1rs
Answer: Fake

Q3. Admiral is the lowest rank in Merchant Navy
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E64 18 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Portuguese had introduced tomatoes and chillies to India
Answer: Not Fake
Q2.The word dolphin is originated from an Urdu word
Answer: Fake
Q3. India shares it boundaries with eight countries
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E63 17 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Lakshman is an incarnation of Lord Brahma
Ans: Fake

2. On the reserve side of the Indian currency notes Hindi is also included
Ans: Fake

3. There is no fox in the icon of Mozilla firefox browser
Ans: Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E62  16 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Buckingham palace and Rashtrapati Bhavan has the same number of rooms
Fake

The last time Australia had lost in Gabba Virat Kohli was 16 days old
Not fake

Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district
Fake

Flipkart Fake or Not S4E61  15 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Kiara Advani’s real name is Alia
Not fake

India’s first passenger train was run between Delhi to Jaipur
Fake

Polar bears skin is black In. Colour
Not fake

 

Flipkart Fake or Not S4E60  14 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

 

1. Kamla Harris is USA’s first female vice president?
Ans. Not Fake
2. Youtube was launched on Valentine Day in 2005?
Ans. Fake
3. In Hindu Mythology Lord Krishna is considered as the love of God?
Ans. Fake

 

Flipkart Fake or Not S4E59 13 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Cockroaches fart every 15 minuteser coins

Not Fake

Q2. India is the second-largest country in the world
Fake

Q3. Sachin and Saif’s daughter have the same name
Not fake

Flipkart Fake or Not S4E58 12 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

We can only see one side of the moon all the time
Not fake

Holi is celebrated 20 days after Vasant Panchami
Fake

Salman and Karishma Kapoor have acted in 7 films together
Fake

Flipkart Fake or Not S4E57 11 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Sanskrit is the most computer-friendly language
Answer- Not fake

Q2. US Open is the first Grand Slam of the year
Answer- Fake

Q3. Ms dhoni and Varun Dhawan share their birthday
Answer- Fake

Flipkart Fake or Not S4E56 10 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Not Fake
2) Not Fake
3) Fake

Flipkart Fake or Not S4E55 9 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Olympic rings Colors are blue yellow orange green and red
Ans: Fake

2. Out of apes and monkeys only monkeys have tails
Ans: Not Fake

3. Astronaut have played javelin theon in the moon
Ans: Fake

Flipkart Fake or Not S4E54 8 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) MS Dhoni is the first captain who has won all 3 major ICC titles.
Answer : NOT FAKE

2) Every year over 50000 tennis balls are used in the Wimbledon tournament.
Answer : NOT FAKE

3) Deepika Padukone made her debut in a Mika Singh’s music video.
Answer : FAKE

Flipkart Fake or Not S4E53 7 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

 

1) Fake
2) Fake
3) Fake

 

Flipkart Fake or Not S4E52 6 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Rajya Sabha member’s one term is for 6 years
Answer: NOT FAKE

2) Virat Kohli was the captain of India while we won the 2021 Brisbane Test match
Answer: FAKE

3) Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired by Goldie Hawn
Answer: FAKE


 

Flipkart Fake or Not S4E53 5 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Solar systems largest volcano is in earth
Ans: Fake

Shart babies are called Pups
Ans: Not Fake

On 1st Jan 2021 max babies are born in China
Ans: Fake

 

1. Breast cancer can only cause in Woman?
Ans. Fake
2. Kashmir’s noon tea tastes salty?
Ans. Not Fake
3. The word MEME has an Indian origin?
Ans. Fake

Flipkart Fake or Not S4E51 3 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. India’s First hot air balloon service was started in Uttarakhand?
Ans. Fake
2. Goa’s traditional drink Fenny is made out of Coconut?
Ans. Not Fake
3. Houseflies have 360 degree view
Ans. Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E50 2 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Water has been found in a liquid state on Mars.
Answer: NOT FAKE

2) Saffron is produced out of Poppy plants.
Answer: FAKE

3) In Gujarat the name of Dragon fruit is changed to something based on Rose
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E49 1 February 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Tomato is known as love apple
Not fake

Opal is found on Mars
Not fake

Deepika Paddikal is a badminton player
Fake

Flipkart Fake or Not S4E48 31 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

 

1) A Citizen of the U.K. tried sending Samosas to outer space
Answer: NOT FAKE

2) Funny Bone is actually a bone
Answer: FAKE

3) Kangaroo take help of their tail to maintain balance
Answer: NOT FAKE

 

Flipkart Fake or Not S4E47 30 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

.Khasi is a traditional dance form of meghalaya?
Ans. Fake
2. Shark’s skeleton is made out of bones?
Ans. Fake
3. Jawaharlal nehru was the first to use title MAHATMA for MK Gandhi?
Ans. Fake

Flipkart Fake or Not S4E46 29 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1.Indias north most and south most points are named after Indira Gandhi?
Answer. Fake
2. The Hindu is the only newspaper whose publication started before Independence?
Answer. Not Fake
3. Kabaddi is known as Ha-Dodo in eastern india?
Answer. Not Fake

 

Flipkart Fake or Not S4E45 28 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1.Sonu Nigam and Sonu Sood are born on the same day?
Answer. Not Fake
2.The word NAVIGATION has originated from Sanskrit?
Answer. Not Fake
3. Breakdance will be an official sports part of Olimpics2021?
Answer. Fake

Flipkart Fake or Not S4E45 27 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1.jeff Bezos is the richest man in the world

Answer:- fake

Q2.moon doesn’t have its own light

Answer:- not fake

Q3.karan Deol debut movie’s title song is based on a song that was originally
picturized on sunny Deol

Answer:- fake

.

Flipkart Fake or Not S4E426 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

India’s first republic day was celebrated on 26th January 1948
Fake

Vishwanathan Anand was the first player to win the Rajib Gandhi Khel Ratna award
Not fake

Padma awards are given by President of India for bravery on republic day
Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E43 25 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. After water, tea is the 2nd most consumed liquid?
Ans Not Fake

2. The word MIGRAINE starts from Indian word meaning HALF A SKULL
Ans Fake

3. Rishi Kapoor first appearance as a child actor in MERA NAAM JOKER?
Ans. Fake

Flipkart Fake or Not S4E42 24 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. 25degre C is the normal human temperature
Ans. Fake
2. Dish like Dal Makhni and Butter chicken are invented by a Londoner
Ans. Fake
3. Yuz Chahal is a repn of India in Chess
Ans. Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E41 23 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. A snail can sleep for 3years?
Answer. Not Fake
Q2. Benaami Kheer main ingredient is Garlic
Answer. Not Fake
Q3. Eyeballs are a part of face
Answer. Fake

Flipkart Fake or Not S4E40 22 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Nepal only country whose flag is not rectangular
Ans. Not Fake

2. Cowdung is being sold online
Ans. Not Fake

3. Camel with 2 humps can store water in their humps
Ans. Fake

Flipkart Fake or Not S4E39 21 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. India has won all the Kabaddi world cups
Answer: NOT FAKE
2. An Ostrich has the ability to kill a Lion with its kick
Answer: NOT FAKE
3. Donald Duck has a middle name
Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E38 20 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. There is a restaurant named Mr beast burger where customers are paid to eat food
Answer: Not fake

Q2.Sea horses can change their colour
Answer: Not fake

Q3. Heptagon has 8 sides
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E37 19 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake

Flipkart Fake or Not S4E37 18 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Saina Nehwal is a certified karate champion
Not Fake

Cinnamon was discovered in India
Fake

Humans are the only specices with chin
Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E36 17 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Ans. 1 – Not Fake
Ans. 2 – Fake
Ans. 3 – Fake

Flipkart Fake or Not S4E35 16 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Cheetah is faster than a sports car
Not Fake

Q2. Sourav Ganguly and Rahul Dravid made their test debut on the same day
Not Fake

Q3. Honey has a expiry date
Fake

Flipkart Fake or Not S4E34 15 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Fake
2. Fake
3. NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E31 14 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Goa celebrates 3 independence day in a year
Fake

Sun God is worshipped during makar sankranti
Not Fake

Former England captain naasir Hossaiorn in kolkata
Fake

Flipkart Fake or Not S4E30 13 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1.sourav Ganguly was 1st to be out by 3rd umpire
Ans:-Fake

2.india and Bangladesh have the same national animal
Ans:-not Fake

3.till 2020 seven women have won the title of miss world
Ans:-Fake

Flipkart Fake or Not S4E30 12 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Kartik Aryans first movie is doctor g
Fake

Taj mahal is taller than kutub minar
Not fake

Indian farmers made Germany song bella ciao as their protest album
Fake

Flipkart Fake or Not S4E29 11 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. Paatal Lok won the best drama series award at 48th international Amy awards
Ans: Fake

2. Manish Malhotra designed Kareena’s clothes
Ans: Not Fake

3. Netherlands scientists discover a new set of muscles of ears
Ans: Fake

Flipkart Fake or Not S4E29 10 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. William Shakespeare is the first person to get the newly approved covid vaccine in England
Answer: Not fake

Q2. Ankita Raina won her second title in 2020
Answer: Fake

Q3. Spiders are considered an insect
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E28 9 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) All the things that’s used in India is imported from China?
Answer: FAKE

2) There have been 22 Women Chief Ministers in India
Answer: FAKE

3) 36 is lowest score in history of internal test cricket
Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E27 8 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1.we saw full moon 13 times in full moon
Answer:-not fake

Q2.sharks get cancer
Answer:-not fake

Q3.indias first law court for women was set up in Bengal
Answer:-not fake

Flipkart Fake or Not S4E26 7 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Answer 1: FAKE
Answer 2:FAKE
Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E25 6 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Rhino horn has same protein as human fingernails
Answer: Not fake

Q2. Rajkumar Rao did a movie in which his name was Shahid and Shahid did a movie in which his name was Rajkumar
Answer: Not fake

Q3. A Indian fashion brand made pajama of potato
Answer: Not fake

Flipkart Fake or Not S4E24 5 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Ans. 1 – Fake
Ans. 2 – Not Fake
Ans. 3 – Fake

Flipkart Fake or Not S4E23 4 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q. Yo yo honey Singh’s original name is harjit Singh
Answer: Fake

Q. Himachal Pradesh is the northernmost point of India
Answer: Not Fake

Q. Yoga is a Sanskrit word
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E21 2 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1. FAKE

2. NOT FAKE

3. NOT FAKE

Virat Kohli is the first cricketer to reach 5000 ipl runs mark
Fake

Great wall of china is bigger than London to Mumbai
Not fake

Shraddha Kapoor was named hottest vegetarian of 2020
Not fake

Flipkart Fake or Not S4E21 2 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Ans. 1 – Not Fake
Ans. 2 – Not Fake
Ans. 3 – Fake

Flipkart Fake or Not S4E20 1 January 2021 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Saturn’s Satellite Is The Biggest Satellite In Our Solar System

Answer: FAKE

Q2. Gully Boy Was Named Best Picture At Oscars Becoming The First Non-English Language Film To Take The Top Prize

Answer: FAKE

Q3. Taj Mahal Was Painted Black During the Second World War

Answer: FAKE

Flipkart Fake or Not S4E19 31 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

1) Priyanka Chopra and Jennifer Lopez are supposed to work together in recent films
Ans: Fake

2) Hindi is one of the official languages of Fiji
Ans: Not Fake

3) Virat Kohli has never been actioned in IPL
Ans: Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E18 30 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Toilets were installed in Indian railways in 1909
Answer: Not Fake

Q2. Roses are red violets are blue was written by William Shakespeare
Answer: Fake

Q3. Shampoo was derived from India
Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not S4E17 29 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. America’s national anthem was written in an Indian ship
Answer: Not Fake

Q2. 10 of the tallest peaks are in the Himalayan range
Answer: Fake

Q3. Mitali raj was first Indian woman to score test century
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E16 28 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Joe Biden’s ancestors were from India
Answer: Not Fake

Q2. Govinda did lead role in 7 films with no. 1 title
Answer: Fake

Q3. Giraffe has more bones than human
Answer: Fake

Flipkart Fake or Not S4E15 27 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. 5th digit of the PAN card denotes initial letter of holder’s surname

Answer: Not Fake

Q2. Toenails grow faster than fingernails

Answer: Fake

Q3. Dipa Karmakar is the first Indian athlete who has won Olympics medal

Answer: Fake

 

Flipkart Fake or Not S4E14 26 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Two Indian Prime Ministers were born after 1947

Answer: FAKE

Q2. ‘Paani Puri’ word was added to the Oxford dictionary

Answer: NOT FAKE

Q3. Ranbir Kapoor’s grandfather’s original name was Ranbir Kapoor

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not S4E13 25 December 2020 Answers – Win Flipkart Vouchers of Rs.1000 & Super coins

Q1. Jingle Bell was the first song broadcasted from space
Answer: Not fake

Q2. Santa Claus is a citizen of Germany
Answer: Fake

Q3. There was a shortage of Christmas tree in USA
Answer: Not fake

 


Terms & Conditions –

  • The Winners Will Get Their Prize Within 60 Days
  • You Can Attempt Flipkart Fake or Not Offer Only Once.
  • Flipkart Fake or Not can be found inside Flipkart Games Section.
  • You Can Win Any Reward from 5 Supercoins to Rs.1000 Flipkart Gift Voucher.
  • The Contest is made for fun.
  • You Can Attempt Quiz Daily and get a Chance to Win Daily.
Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Join Telegram Channel For Loot Deals 😍Join Now
+