GameOfPoints By TimesPoints – Hello Guys After The ElectionKePoints Timespoint is again releasing a new Offer in this world cup, You can Win lots of Tatacliq vouchers. You just have to answer only a few questions and daily a set of lucky users will win The Prizes.[Answers]GameOfPoints - 16th June Answers for India Vs Pakistan Match - Win Tata CLiQ vouchers worth Rs.40,000 everyday! 1

There will be total of 9 Quizzes each in India’s World cup Match The Winners will declare same day or next you will get your rewards instantly not like Amazon Quiz 😉

What is #GameOfPoints?

GameOfPoints is TimesPoints’ Cricket World Cup game where users can participate by purchasing tickets with their TimesPoints to enter the game and answer 5 simple questions on Cricket. 161 users will be to get prizes per match!

There are 4 types of tickets & prizes:

TicketCost to PurchaseNo. of WinnersPrize
Bronze Ticket10 TimesPoints100 Winners per matchRs.100 Tata CLiQ Gift voucher
Silver Ticket100 TimesPoints50 Winners per matchRs.200 Tata CLiQ Gift voucher
Gold Ticket500 TimesPoints10 Winners per matchRs.1,000 Tata CLiQ Gift voucher
Platinum Ticket1,000 TimesPoints1 Winner per matchRs.9,500 Tata CLiQ Gift voucher

BUMPER PRIZE OF Rs.25,000 Tata CLiQ Gift Voucher for the user who answers most number of correct questions by the end of the campaign.

How to win TataCliq Vouchers in #GameOfPoints –

1. First of all, see the tickets here http://bit.ly/2WF2Yv3 & log-in to your existing account.

2. Complete your profile if you haven’t already to get 120+ BONUS POINTS INSTANTLY![Answers]GameOfPoints - 16th June Answers for India Vs Pakistan Match - Win Tata CLiQ vouchers worth Rs.40,000 everyday! 2

3. Earn more Points by reading news/articles, watching videos on Times Of India, NavBharat Times.

4. Now visit http://bit.ly/2WF2Yv3 for buying tickets for GameOfPoints campaign.

5. You will see tickets for India VS New Zeland

6. Click on Redeem Button of the ticket you want to buy. Remember! The expensive the ticket, the bigger the prize!

[Answers]GameOfPoints - 16th June Answers for India Vs Pakistan Match - Win Tata CLiQ vouchers worth Rs.40,000 everyday! 3

7. A confirmation will pop up. Click on Redeem

8. You will get your ticket ID once you click redeem. Use this ID to play on http://bit.ly/2YZN0xr

9. Answer 5 questions from the cheat sheet above & you have a chance to win free Gift vouchers for this match!

10. You can pre-purchase all the match tickets and play before the match. PLAY MORE TO WIN MORE!


 

TimesPoints 16th June Game Correct Answers

1. How many matches have India and Pakistan played against each other in the world cup? Answer: 6

2.How many times has Pakistan defeated India in World Cup?
Answer: 0

3. How many heads to head matches has India & Pakistan played against each other in World Cup?
Answer: 6

4. Guess how many runs team India will score in India vs Pakistan match.
Answer: 250-300 (Choose your own answer)

5. Which team will win the match?
Answer: INDIA (Choose your own answer)


 

Answers of TimesPoints 13th June Quiz –

1. Which Indian player has scored 6 sixes in an over?

Answer: Yuvraj Singh

2. What is Ross Taylor’s jersey number?

Answer: 3

3. Which former Indian player is known as the “Little Master”?

Answer: Sunil Gavaskar

4. Guess how many runs team India will score in India vs New Zealand Match.

Answer: 250-300 (Choose your own answer)

5. Which team will win the match?

Answer: India (Choose your own answer)


Answers of Timespoints 9th June GameOfPoints Quiz –

Q. 1 Who is known as Gabbar in Indian Cricket Team?
Answer: Shikhar Dhawan

Q.2 What is Glenn Maxwell’s nickname?
Answer: The Big Show

Q.3 Which player has scored most centuries between these two teams in World Cup?
Answer: Sachin Tendulkar

Q.4 Guess how many runs team India will score in India vs Australia match.
Answer: 201-250 (Choose your own answer)

Q.5 Which team will win the match?
Answer: India (Choose your own answer)


 

Answers of Timespoint GameOfPoint 5th June Quiz –

 

  1. How many times has Rohit Sharma scored a double century?

Answer: 3

2. Which SA player has scored the most runs during World Cup 2015?

Answer: AB de Villiers

3. Which team will win the match?

 

Answer: India

 

4. Guess how many runs team South Africa will score in South Africa vs India match.

 

Answer: 250-300

 

5.Who is known as Mr. 360 ?

 

Answer: AB de Villiers


 

Terms & Conditions:

  • The Game will have a multiple-choice questions which will be displayed on the Website one day before the scheduled world cup cricket match or such other time as the Company may decide in its discretion. The date and timing when the Game will be open to the participants will be available on the Website.
  • Each Game will have 5 questions and the user who answers all the 5 questions correctly shall stand a chance to win a prize.
  • The value of prize would depend on the value of the ticket purchased by the user as under:
  • 10 TimesPoints – Bronze Ticket – Rs.100 Tata CLiQ Gift Voucher – 100 Winners per match
  • 100 TimesPoints – Silver Ticket – Rs.200 Tata CLiQ Gift Voucher – 50 Winners per match
  • 500 TimesPoints – Gold Ticket – Rs.1,000 Tata CLiQ Gift Voucher – 10 Winners per match
  • 1,000 TimesPoints – Platinum Ticket – Rs.9,500 Tata CLiQ Gift Voucher – 1 Winner per match.
  • Mere participation in the Game will not entitle a user to win the prize.
  • The validity of the prizes is till September 2019. The Tata CLiQ Gift Cards may only be redeemed toward the purchase of eligible products on www.tatacliq.com. Purchases are deducted from the redeemer’s CLiQ Cash balance. Any unused CLiQ cash balance will remain associated with the redeemer’s tatacliq.com account and applied to purchases in order of earliest expiration date. If a purchase exceeds the redeemer’s CLiQ Cash balance, the remaining amount must be paid by credit card, net banking or debit card. No fees or charges apply to Gift Cards. QwikCilver may provide Gift Card purchasers with information about the redemption status of Gift Cards that they purchase or use.
  • The Company will select a limited number of winners every day among the users who have answered all the 5 questions correctly and Company’s decision will be communicated to the winners.
  • At the end of the Offer Period, a user who answers the maximum number of correct questions from all the Games conducted during such period will receive a Bumper Prize of Tata CliQ Gift Hamper worth INR 25,000/- (Rupees Twenty Five Thousand Only).
  • Each participating user will receive 2 bonus TimesPoints for participating in each Game and on consecutive participation in 4 Games, the user will receive an additional 12 bonus TimesPoints (Illustration: 2*4+12 = 20 TimesPoints).
  • The Company reserves the right to disqualify a user (during or after the Game), if he is found or are suspected to have failed to abide by and/or are in breach of these terms and conditions.
  • If the prize cannot not be available to the winner due to applicable law or other reasons, then in such an event the Company reserves the right to not award the prize at all.
  • The Company shall not entertain any inquiries or clarifications regarding the questions and the answers used in the Game.

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here