Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers : Win Supercoins & Flipkart Vouchers

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers | Flipkart Dating Aaj Kal Today’s Quiz Answer 16 June 2021

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers – Flipkart is back in Game With 3 Latest Quiz Where You Can Earn Free Flipkart Vouchers, Supercoins, and other Prizes. Flipkart Fake or Not is Offering Flipkart Voucher and Supercoins Already.Flipkart

You Can Try Flipkart’s Dating Aaj Kal Quiz Also Where You Can Win Gems or Vouchers. We have added Answers to Today’s Flipkart Quiz For You. You just need to Open Flipkart Games page and Start Answering Questions. The Prizes Include Vouchers Upto Rs.1 Lac. Also, Take Part in Amazon Quiz

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Details

Contents of Post

Rewards –

Quiz TitleFlipkart Dating Aaj Kal
₹1000 Flipkart Gift Voucher25 Winners Daily
₹10000 Flipkart Gift Voucher25 Winners Daily
SupercoinsFor All Remaining Users

 

How To Play Flipkart Dating Aaj Kal Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

2. You Can Find The Banner for Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video by Manish Paul

Read Also  Realme LED TV Deals: Realme 43 Inch TVs starting at Just Rs.15999

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on Claim Prize button and Check What You have Won in 24 Hours.Flipkart

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.Flipkart


Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers 16 June 2021

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E30  14 March 2021

.Who will Hridya block?
Shalab

2.what does Hridya like more?
Going out for parties

3.Does Hridya like dogs?
Yes

4.who will accept Hridya?
Anupam

 

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E29  13 March 2021

Who will hridya accept
Shalab

Who impressed hridya the most during the speed date?
Shalab

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E28  12 March 2021

Who will Priyanka accept
Ashu

Will hridya accept or block Moses
Block

Will hridya accept or block divyansh
Accept

Will hridya accept or block Anupam
Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E27  11 March 2021

: Haji

2: Advised to get a boob job

3: been Slut shamed at parties

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E25  9 March 2021

1.Who will archana accept?
Kabir *

2.will priyanka accept or block nandan?
accept*

3.will priyanka accept or block Haji?
accept

4.will priyanka accept or block avinash?
Block

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E24  8 March 2021

1 : Pranav

2: No

3: Prim and Neat

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E23  7 March 2021

1 : Pranav

2: Kabir

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E22  6 March 2021

1: Udit

2: accept

3: block

4: accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E21   5 March 2021

Who will Angel BLOCK
ESHAAN

how long angel want to date
5 years

who did angel dated in her last relationship
foreigner

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E20   4 March 2021

Who will Angel accept
Eshaan

Who impressed angel the most during the speed date
Eshaan

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E19  3 March 2021

Who will bhawana accept?
Tanish

Will angel accept or block Karan
Accept

Will angel accept or block Rohit
Block

Will angel accept or block udit
Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E18  2 March 2021

Who will bhawana block?
Raghav

How does bhawana feel about pets?
Scared of pets

How is bhawana in a relationship?
Not possessive

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E17  1 March 2021

Who will Bhawana accept
Rahmen

Who impressed Bhawana the most in speed date
Danish

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E16  28 February 2021

Q1. Who will mannat accept?
Answer: Gaurav

Q2. Will Bhavana accept or block tarnish?
Answer: Accept

Q3. Will Bhavana accept or block Viraj?
Answer: Block

Q4. Will Bhavana accept or block Raghav?
Answer: Accept


 

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E15  27 February 2021

Who will Mannat block?
Pulkit

What does Mannat like to read?
Fiction

Does mannat understand Japanese?
Yes

 

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E14  26 Feb 2021

Who will Ayushi accept?
Rutuj

Read Also  Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | Win Flipkart Gift Vouchers and other Prizes

Will mannat accept or block tarun
Block

Will mannat accept or block Pushkar
Accept

Will mannat accept or block Gaurav
Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E13  25 Feb 2021

Who will Ayushi accept
Rutuj

Will mannat accept or block tarun
Block

Will mannAcat accept or block pushkar

cept

Will mannat accept or block Gaurav
Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E12  24 Feb 2021

Who will ayushi block?
Rapper maddy

How is ayushi in a relationship
Kiddish

What will ayushi do about her partner past
Will dig in the past

Join Telegram Channel Now For Daily Answers

 

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E11  23 Feb 2021

1.Who will Ayushi accept
    Answer:   Rapper Maddy

2.Who impressed Ayushi the most on a speed date
     Answer:   Yash

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E10  22 Feb 2021

1  Who will Arpita accept?
Pulkit

2  Will Ayushi accept or block Yash?
Accept

3  Will Ayushi accept or block Sachin?
Block

4  Will Ayushi accept or block rutuj?
Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E9 21 Feb 2021

Who will Arpita block
Siddhant

Has Arpita kissed a girl
No

Will arpita date a bisexual boy
No

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E8 20 Feb 2021

Who will Arpita choose?
Siddhant

Who impressed Arpita the most in the speed date?
Pulkit

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E7 19 Feb 2021

Q1. Who will nimisha choose?
Answer: Karanvir

Q2. Will Arpita accept or block Pulkit?
Answer: Accept

Q3.Will Arpita accept or block Karan?
Answer: Block

Q4. Will Arpita accept or block Ronit?
Answer: Accept

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E6 18 Feb 2021

Q1. Who will nimisha block
Answer: Nikhil
Q2. What kind of relationship does nimisha prefer
Answer: Same city
Q3. Where does nimisha want to settle
Answer: India

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E5 17 Feb 2021

Q1. Who will nimisha select
Answer: Ayush

Q2. Who was most impressive in Nimisha’s speed date
Answer: Karanbir

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E4 16 Feb 2021

Q1. Who will Neet choose?
Answer: Aditya

Q2. Will nimisha accept or block Karan Bir
Answer: Accept

Q3. Will nimisha accept or block shubham
Answer: Block

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E3 15 Feb 2021

Question 1 – Who will Neet block

Answer – Danish

Question 2 – What does Neet give more priority to

Answer – Career

Question 3 – How does Neet prefer to spend her time with a partner

Answer – Working out at the gym

Flipkart Dating Aaj Kal Answers S1 E2 14 Feb 2021

Q1. Who will neet choose
Answer: Danish

Q2. Who impressed neet the most in the speed date?
Answer: Aditya

 

 


Join Telegram Channel For the Instant Alerts

Join Now

Last line

We Update this Post Daily, You Can Check Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers here in Morning. If You Can’t See Just Refresh the Page and You will See Answers.

Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Join Telegram Channel | Instant Alerts For All Offers😍Grab Now
+