Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers : Win Supercoins Daily & Flipkart Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 20 September 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answer, Flipkart Sirf Ek Minute Answers, Flipkart Sirf Ek Minute Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily Amazon Quiz Answers, Friends Flipkart is back with New Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 3 Answers only. The Quiz Show is Also Fun. The Quiz named, Flipkart Sirf Ek minute and You can participate in this quiz to earn supercoins and cashback

Don’t forget to checkout Flipkart Supercoins Tricks and How to earn Free Flipkart Supercoins

Other Flipkart Quizzes

There are Other Quiz are going on Like Answer Flipkart Fake or Not Quiz Answers. You Can Win Super coins, Flipkart Rs.50 Voucher, or Rs.1000 Voucher. There are Certain Prizes For Certain Winners Which are Below.

Flipkart Sirf Ek Minute Link Click Here

Contents of Post

Flipkart Sirf Ek Minute Rewards –

Quiz Title Flipkart Sirf Ek Minute
Oppo A15 Smartphones 1 Winners Daily
Supercoins All Users
Super coins For All Remaining Users

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Flipkart Sirf Ek Minute

2. You Can Find The Banner for Flipkart Sirf Ek Minute Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video.

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 3 Answers, Click on the Claim Prize button and Check What You have Won.

Flipkart Sirf Ek Minute

6. You Can Win Flipkart vouchers, Super coins, etc.Flipkart Sirf Ek Minute

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Quiz Link – https://dl.Flipkart.com/s/t1531sNNNN.’.

Join Our Telegram Channel For Instant Update s Of the Daily Quiz Answers

Join Telegram Channel

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 20 September 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 20 September 2021

Q1. Misal pav is a street food item from which state
Answer: Maharashtra
Q2. In which of these movies is Shah Rukh Khan not called Rahul?
Answer: Mohabbatein
Q3. which of these delicacies would you associate with Rajasthan?
Answer: Daal baati Churma
Q4. Which of these music directors is noted for wearing gold jewellery?
Answer: Bappi L
Q5. Which brand has the tagline The Taste of India?
Answer: Amul
Q6. Which of these was discontinued by Apple from iPhone 7?
Answer: Headphone jack

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 19 September 2021

1. Which popular street snack is also known as puchka and gol gappa in some parts of India?
Pani puri
2. What is used on Indian sweets to make them look attractive and also to increase their shelf life?
Silver foil
3. Which movie features the character Captain
Andrew Russell?
Lagaan
4. Which of these is operated by a pilot?
Plane
5. The Khel Ratna award was renamed after whom in 2021?
Major Dhyan chand
6.how many zeros are there in one crore
7

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 18 September 2021

1) The construction of the new Indian Parliament House comes under which project?
Answer: Central Vista

2) If a bowler takes a hat-trick how many wickets has he taken in succession?
Answer : 3

3) Which of these was launched by PM Modi?
Answer: Smart Cities Mission

4) In which of these movies have Shah Rukh Khan and Salman Khan appeared together?
Answer : Kuch Kuch Hota Hai

5) The Golden Quadrilateral highway is meant to connect Mumbai/Delhi/Kolkata and which metro?
Answer: Chennai

6) Which of these actresses has not won the Miss India title?
Answer: Deepika P

 

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 17 September 2021

1. Mahatma Gandhi met which of these figures
Answer: Charlie Chaplin

2. The feathers of which of these are generally used to make a badminton shuttlecock
Answer: Goose

3. In the Ramayan jambavan was called the king of what
Answer: Bear

4. A gharial is which type of reptile found in central India
Answer: Crocodile

5. As of July 2021 how many double hundreds has Rohit Sharma scored in odis
Answer: 3

6. Which Indian chef has cooked for the former us president Barack Obama at the White House
Answer: Vikas Khanna

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 15 September 2021

Q1. Which of these places is a famous pilgrimage site for devotees of Sai Baba?
Answer: Shirdi

Q2. kiwi is a term used to refer to people from which country?
Answer: New Zealand

Q3. Which artist made the first video on YouTube to read 100 crore views?
Answer: PSY

Q4. Which of these is a symbol of breast cancer?
Answer: Option 1

Q5. Who is the founder of Maharashtra Navnirman Sena party?
Answer: Raj Thackeray

Q6. Which of these directors is married to a playback singer?
Answer: Vishal Bhardwaj

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 14 September 2021

1. Which of these States does president ramnath kovind come from
Uttar Pradesh
2. Which of these spices is taken from the flower of the plant
Saffron
3. Which of these players is usually not a wicketkeeper
Jasprit B.
4. Payasam is the south indian equivalent of which sweet dish
Kheer
5. The nationalist Congress party was started by which politician after splitting with the Congress
Sharad Pawar
6. What does the s in the Indian organization isro stand for
Space

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 12 September 2021

1. In which year did Jawaharlal Nehru passes away
Answer: 1964

2. What is the maximum length of a test cricket match
Answer: 5 days

3. Which of these animals has a tightly curled tail
Answer: Pug

4. Which of these people is appointed by the President to the state
Answer: Governor

5. Which of these usually comes in white or brown colour
Answer: Egg

6. Which country’s government is now being controlled by an Islamist militant organisation
Answer: Afghanistan

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 11 September 2021

Q1.
Answer: Golden Watch

Q2.
Answer: Tennis

Q3.
Answer: Samosa

Q4.
Answer: Ranveer Singh

Q5.
Answer: 3 O’Clock

Q6.
Answer: China

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 10 September 2021

1. In which famous Hindi movie do the friends Jai and veeru appear
Answer: Sholay

2. India lost the world test championship final in cricket to which country in June 2021
Answer: New Zealand

3. Which of these film directors is also a popular dance choreographer
Answer: Farah Khan

4. Sandesh is a sweet milk dessert from which cuisine
Answer: Bengali

5. India won a medal in which team sport at the Tokyo Olympic after 41 years
Answer: Hockey

6. In which language was the movie Kabir sinh remade
Answer: Telegu

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 09 September 2021

1. In which numeric series has apple not released their iPhone
Answer: 9

2. Which character’s full name is Barbie Millicent Roberts
Answer: Barbie

3. What does the g in GB in computing stand for
Answer: Giga

4. Which of these is a type of cooktop or stove
Answer: Induction

5. What does the o in OLED stand for
Answer: Organic

6. In which year did ar Rahman made his film debut as a music director
Answer: 1992

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 07 September 2021

1. Which of these snacks has the word Kacchi in it after the region of Gujarat?
Answer: Dabeli

2. Which Indian politician played the role of Tulsi Virani in Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?
Answer: Smriti Irani

3. Which zodiac symbol is also the name of a car made by an Indian company?
Answer: Scorpio

4. Which of these is not a deodorant brand?
Answer: RED TAPE

5. Which of these state governments is the official sponsor of the Indian hockey team?
Answer: Odisha

6. The title grandmaster is given in which sport
Answer: Chess

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 06 September 2021

1) Which of these desserts uses seviyan or thin noodles?
Answer: Falooda

2) Which of these vehicles moves on metal treads and not wheels?
Answer: Battle Tank

Read Also  Flipkart Bolo Aage Kya Quiz Answers - Win Assured Flipkart Vouchers & Supercoins

3) The Bangabandhu National Stadium is located in which city?
Answer: Dhaka

4) Which singer was married to the actress Madhubala?
Answer: Option 2 (Kishore Kumar)

5) How many medals did India win in the Tokyo 2020 Olympics?
Answer: 7

6) Which actor who mostly does comedy films is nicknamed Chi-Chi?
Answer: Govinda

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 05 September 2021

1. Which of these organizations uses the motto Zindagi Ke Saath Bhi Zindagi ke baad Bhi?
Answer: LIC

2. Which of these is the larger size of paper?
Answer: A1

3. Which of these is another name for table tennis
Answer: Ping Pong

4. Which of these months has only 30 days?
Answer: September

5. An Olympic gold medal is made mostly of what?
Answer: Silver

6. The company LG is from which of these countries
Answer South Korea

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 04 September 2021

1. Which of these sweets is made of boiling and reducing milk
Answer: Rabri

2. What are the radio addresses that prime minister Narendra Modi conducts called
Answer: Maan ki Baat

3. How many limbs does an octopus have
Answer: Eight

4. Which of these is not a type of tv screen
Answer: 4 stroke

5. India completed how many years of independence in 2021
Answer: 74

6. Bajrang puna won an Olympic medal for India in which sport
Answer: Wrestling

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 03 September 2021

1. The street food jhalmuri made of puffed rice is found popularly in which state
Answer: West Bengal

2. Which food item does the children’s cartoon Chota bheem especially like
Answer: Laddoo

3. In which film does Vivek Oberoi played a gangster named Maya dolls
Answer: Shootout at Lokhandwala

4. Which of these is not a company based in the education sector
Answer: Funzo

5. Who is the president of the Bahujan Samajwadi party
Answer: Mayawati

6. Which of these is the name of a phone made by Google
Answer: Pixel

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 02 September 2021

1) Which of these is seen on the cover of an Indian passport?
Answer: Satyamev Jayate

2) The name of which of these means ‘pleasure to the eyes’?
Answer: Nainsukh

3) For which of these roles has Amitabh Bachchan not won a National Film Award for Best Actor?
Answer: Jai (Sholay)

4) Lalu Prasad Yadav has served as Chief Minister of which state in the past?
Answer: Bihar

5) Which of these is a sweet flatbread mainly eaten in Maharashtra?
Answer: Puran Poli

6) The Indian Ocean Tsunami occurred in which of these years?
Answer: 2004

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 1 September 2021

Q1. Which Bollywood actress is nicknamed Bebo
Kareena k
Q2. Undhiyu is a dish associated with which state’s cuisine
Gujarat
Q3. Which freedom fighter from the 1857 revolt did aamir khan play on screen
Mangal Pandey
Q4. Which sport did Rajyavardhan Rathore win an Olympic medal in
Shooting
Q5. As of July 2021 which of these is India’s fastest train
Vande bharat
Q6. Who is the author of the 2013 book titled how not to make money
Raj Kundra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 30 August  2021

1) What is the name of the character played by Arshad Warsi in the Munna Bhai films?
Answer: Circuit

2) Which snack company was started in a small shop in Bikaner in 1937?
Answer: Option 1

3) The 12 Jyotirlingas are dedicated to which god?
Answer: Lord Shiva

4) Which city is the birthplace of Subhas Chandra Bose?
Answer: Cuttack

5) In the game of football what does the first yellow card mean?
Answer: Caution

6) Which freedom fighter was popularly known as Lokmanya?
Answer: Option 4

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 29 August  2021

1. Which of these Indian actresses has won the miss universe crown
Answer: Sushmita Sen

2. Which of these names is also a well-known headphone brand
Answer: Bose

3. Which of these fruits gets its name from an Indian language
Answer: Mango

4. Which of these is the name of a type of delivery in cricket
Answer: Googly

5. Kamala harris holds what position in the USA
Answer: Vice President

6. In which city is the goal gombuz located
Answer: Bijapur

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 28 August  2021

1) Which athlete is known as the ‘Flying Sikh’?
Answer: Milkha Singh

2) Which event happens only once in 12 years?
Answer: Purna Kumbh Mela

3) Who became the Chief Minister of Delhi after Sheila Dixit in 2013?
Answer: Arvind K.

4) On which date is Ambedkar Jayanti celebrated?
Answer: April 14

5) The Election Commission of India issues which of these?
Answer: Voter id

6) Asha Bhosle is the younger sister of which singer?
Answer: Lata M.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 27 August  2021

1) Which news reporter hosts the TV show Aap Ki Adalat?

Answer: Rajat S.

2) Which Indian city got the first metro rail service?

Answer: Kolkata

3) Which of these sweets is deep-fried in oil?

Answer: Jalebi

4) The company Onida mainly sells which kind of products?

Answer: Electronics

5) ‘Dialysis’ is performed for blood purification when which organ is damaged?

Answer: Kidney

6) The son of which of these politicians is the Secretary of the BCCI?

Answer: Amit S

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 26 August  2021

1. What is the name of the overused to break ties in ODI cricket
Answer: Super over

2. Which of these sometimes comes with 12-15 gears
Answer: Cycle

3. The town of kakori in Uttar Pradesh is famous for which dish
Answer: Kebab

4. Which of these states is not in India’s Northeast
Answer: Odisha

5. Which politician founded the Trinamool Congress party
Answer: Option 2 Mamata Banerjee

6. Which of these comes in types of b/hb and 2b
Answer: Pencil

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 25 August  2021

Q1. Which of these flowers grows mainly in water?
Answer: Lotus

Q2. What is the currency of Japan called?
Answer: Yen

Q3. Which of these actresses made her debut last?
Answer: Anushka S

Q4. In which of these countries was the 2014 IPL held?
Answer: UAE

Q5. From which state was Chhattisgarh created?
Answer: Madhya Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 24 August  2021

1. Rafael Nadal is a superstar in which sport
Answer: Tennis

2. The father of which of these actors is a film director
Answer: Varun Dhawan

3. In which state was Kalpana Chawla born
Answer: Haryana

4. Who among these is the son of a sportsman
Answer: Saif Ali Khan

5. Which airline uses the code 6e for their flights
Answer: Indigo

6. Which of these is coated on cookware to give it a non-sticky property
Answer: Teflon

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 23 August  2021

Q1. Which cricketer is known by the nickname ‘Hitman’?
Answer: Rohit Sharma

Q2. Rani Mukherji is the cousin of which of these actresses?
Answer: Kajol

Q3. Which body part is mainly affected by jaundice?
Answer: Liver

Q4. Which dish is said to have originated in Mumbai from leftover vegetables.
Answer: Pav Bhaji

Q5. In which year did Narendra Modi become Chief Minister of Gujarat?
Answer: 2001

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 22 August  2021

Q1. Which of these is an Olympic event in running?
Answer: Relay

Q2. Select the correct logo for Mercedes-Benz.
Answer: Option 3

Q3. Which popular Indian musician’s real name is Hirdesh Singh?
Answer: Honey Singh

Q4. Which of these is a State Capital?
Answer: Bhopal

Q5. Who majorly owns Wipro?
Answer: Azim Premji

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 19 August  2021

1. Which South-Indian superstar’s real name is Shivaji Rao Gaekwad’?
Rajnikanth

2. The dessert ‘Double Ka Meetha’ uses which primary ingredient?
Bread

3. The women’s weightlifting silver medallist at the Tokyo Olympics shares her name with which of these people?
Mirabal

4. Which of these state capitals is the closest to New Delhi?
Chandigarh

5. What does the ‘A’ in ‘AYUSH’ Ministry stands for?
Ayurveda

6. Which is the first men’s cricket team to win an ODI World Cup final hosted on its own soil?
India

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 18 August  2021

Q1. How Many Days Are There In A Leap Year
Answer: 366

Q2. The Film Character Krishna Mehra Is Better Known As
Answer: Krrish

Q3. Which Of These Is Not A Racquet Sport
Answer: Hockey

Q4. Which Of These Animals Can Not Live In Very Cold Regions
Answer: Crocodiles

Q5. What Was The Capital Of India Before New Delhi
Answer: Kolkata

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 17 August  2021

Q1. The National Song of India is composed in which language?
Answer: Sanskrit

Q2. Shimla is famous for which of these fruits?
Answer: Apple

Q3. How often does the Cricket World Cup usually takes place?
Answer: 4 Years

Q4. Which of these vehicles is the electoral symbol of the Samajwadi Party?
Answer: Option 2

Q5. Which of these is not a Police Rank?
Answer: Captain

Q6. How often does the Indian Census usually take place?
Answer: 10 Years

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 16 August  2021

Q1. Baskin Robbins & Kwality Wall’s are famous for making which food items?
Answer: Ice Cream

Q2. Which Bollywood actor is nicknamed Duggu?
Answer: Hrithik R

Q3. Indica was sold by which automobile company?
Answer: Option 1

Q4. Which Indian state shares its border with the most number of other States?
Answer: Uttar Pradesh

Q5. In which country did basketball originate?
Answer: United States of America

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 15 August  2021

Q1. Which cricketer is nicknamed Universe Boss?
Answer: Chris Gayle

Q2. Which of these was earlier named after a British queen?
Answer: Chatrapati Shivaji Terminus

Q3. Which comedian became popular due to his bit called Sakht Luanda?
Answer: Zakir Khan

Q4. Which of these players did not participate in the Tokyo Olympics?
Answer: Saina Nehwal

Q5. Which of these usually gives a blue flame?
Answer: LPG Gas

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 14 August  2021

1) In which country is the Great Pyramid of Giza situated?
Answer: Egypt

2) Select the hill station?
Answer: Ooty

3) Which of these is not a fielding position in cricket?
Answer: Midfielder

4) Which of these is owned by Pepsi?
Answer: Mirinda

5) Which of these is not a direct plant product?
Answer: Honey

6) Who became India’s first female President in 2007?
Answer: Pratibha P

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 13 August  2021

Q1. In which year did India become a Republic?
Answer: 1950

Q2. Which of these is not a card found in the playing cards?
Answer: Minister

Q3. Mirrored writing is seen on the front of which of these?
Answer: Option 2

Q4. In July 2021 which former cricketer became head of the congress party in Punjab?
Answer: Navjot S

Q5. Which of these words is associated with the 50th anniversary?
Answer: Golden

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 12 August  2021

1) Which institution prints the Indian currency notes?
Answer: RBI

2) The Joker is the main enemy of which comic book character?
Answer: Batman

3) Gobar gas mainly contains which gas?
Answer: Methane

4) Which Indian railway station was named as a UNESCO World Heritage Site in 2004?
Answer: Chhatrapati Shivaji Terminus

5) Which London-born politician wrote ‘An Era Of Darkness?
Answer: S.Tharoor

6) Which of these is the westernmost?
Answer: Madhya Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 11 August  2021

Q1. Which colour is formed by mixing red and yellow?
Answer: Orange

Q2. Which of these is a continent?
Answer: Australia

Q3. In the film Neerja which airline does Neeja Bhanot work for?
Answer: Pan Am

Q4. Which direction does a compass always point towards?
Answer: North

Read Also  Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers : Win Supercoins & Flipkart Vouchers

Q5. Which of these cricketing events was the first to be held?
Answer: Women’s ODI World Cup

Q6. Which of these are the name of a country and a city?
Answer: Singapore

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 10 August  2021

1) Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?
Answer: Sourav G

2) Which of these is not taken from a plant?
Answer: Black Salt

3) Which singer-songwriter-dancer’s autobiography is titled ‘Moonwalk’?
Answer: Michael J

4) Which of these is a prime number?
Answer: 79

5) The Statue of Unity depicts which Indian statesman?
Answer : Sardar Vallabhbhai Patel

6) How many times has the Indian Women’s Cricket Team won the T20 World Cup?
Answer : 0

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 09 August  2021

1)Which of these is made up of only numbers?
Answer: Aadhaar

2)Which of these cricketers is married to a professional squash player?
Answer: Option 4

3)What does the letter G in GST stand for?
Answer: Goods

4)The maximum products of Apple start from which alphabet?
Answer: I

5)The wife of who among these is an MP?
Answer: Dharmendra

6)A Rubik’s cube has how many faces?
Answer: 6

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 08 August  2021

1. The Sanchi Stupa can be found in which Indian state?

Answer: Madhya Pradesh

2. Which war is the film The Ghazi Attack set during?

Answer: Bangladesh War

3. Where does Bermuda shorts get its name from?

Answer: Place

4. Which of these is a part of the UAE?

Answer: Abu Dhabi

5. Who among the following is known as the ‘Wizard of Hockey?

Answer: Dhyan Chand

6. Which of these brands is not named after a person?

Answer: Bournville

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 07 August  2021

1. The song Lungi Dance is a tribute to which actor?
Answer: Rajinikanth

2. What is the maximum number of deliveries in a T20 match if there are no extras?
Answer: 240

3. Who was the first Law Minister of India?
Answer: BR Ambedkar

4. Which Indian Air Force officer was held captive in Pakistan in February 2019?
Answer: Abhinandan Varthaman

5. Which is the most abundant element in the universe?
Answer: Hydrogen

6. In 1930 who formed the ‘Vanar Sena’ of children to help Congress during the freedom struggle?
Answer: Indira Gandhi

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 06 August  2021

1) Which of these actors launched her book about pregnancy in july 2021?

Answer : Kareena K

2) Which sea is on India’s Eastern coast?

Answer : Bay of Bengal

3) Corona virus is named so because it resembles which of these objects?

Answer : Crown

4) Which Indian cricketer married film actress Geeta Basra in 2015?

Answer : Harbhajan Singh

5) In 1999 at the age of sixteen who participated and won the TV music reality show SaReGaMa?

Answer : Shreya Ghosal

6) Which of these UNESCO World Heritage sites is in Jaipur?

Answer : Option 1

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 05 August  2021

Q1. In 3 idiots which object is modified to help deliver the baby?
Answer: Option 1

Q2. The capital of which of these states is located on the banks of the River Ganga?
Answer: Bihar

Q3. In which sport have the sisters Divya Prashanti Akanksha and Pratima Singh represented India?
Answer: Basketball

Q4. Who is married into the Chopra family?
Answer: Rani Mukerji

Q5. Which of these is also the name of a classical dance form?
Answer: Manipuri

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 04 August  2021

Q1. What direction do you have to travel from Mumbai to get to Delhi?
Answer: North

Q2. Which of these lives on trees?
Answer: Koalas

Q3. What syndrome does Rani Mukherjee suffer from in ‘Hichki’?
Answer: Tourette’s

Q4. Which ministry is in charge of the Central Board of Film Certification?
Answer: Information and Broadcasting

Q5. Pick the odd one out?
Answer: Chess

Q6. Which of these covers just over 70% of the earth’s surface?
Answer: Water

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 3 August  2021

1) Rajghat is the memorial of which freedom fighter?

Answer: M. Gandhi

2) Ayushmann Khurrana starred in which out of the two movies?

Answer: Shubh Mangal Saavdhan

3) What should be used in case of an electrical fire?

Answer: Sand

4) Which name of Shiva means ‘blue necked’?

Answer: Neelkantha

5) What does B in BSF stands for?

Answer: Border

6) In which state was the Aadhaar card first issued in India?

Answer: Maharashtra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 2 August  2021

1. In Udta Punjab which of these is Alia Bhatt’s character passionate about?

Ans : Hockey

2. Which of these landmarks appears on the Rs. 20 note?

Ans : Option 1

3. Which of these gets its name from a Persian word meaning ‘fried’?

Ans : Biryani

4. Which of these is mainly a reading device?

Ans : Kindle

5. In cricket what does the Umpire mean by making a rectangular sign with his index fingers?

Ans : TV Umpire

6.Which of these rivers originates in Tibet?

Ans : Brahmaputra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 1 August  2021

1. In Udta Punjab which of these is Alia Bhatt’s character passionate about?

Answer : Hockey

2. Which of these landmarks appears on the Rs. 20 note?

Answer : Option 1

3. Which of these gets its name from a Persian word meaning ‘fried’?

Answer : Biryani

4. Which of these is mainly a reading device?

Answer : Kindle

5. In cricket what does the Umpire mean by making a rectangular sign with his index fingers?

Answer : TV Umpire

6.Which of these rivers originates in Tibet?

Answer : Brahmaputra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 31 July 2021

1. Which of these movies does not star Govinda in the lead?

Answer : Coolie No. 1

2) Which Indian union territory is the largest by area?

Answer : Ladakh

3) Which of these is the logo of the political party led by the Chief Minister of Delhi?

Answer : Broom

4) In July 2021 which Indian became No 1 on the ICC Women’s ODI batting ranking?

Answer : OPTION 1

5) Who was the first Indian woman to reach the summit of Mount Everest?

Answer : Bachendri Pal

6) Where is India’s only submarine museum found?

Answer : Visakhapatnam

 

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 30 July 2021

1) Who’s wife among these is also a best-selling author?

Answer: Akshay Kumar

2) What colour is the background of the flag of the United Nations?

Answer: Blue

3) Which of these organs cannot be transplanted for use in another human’s body?

Answer: Brain

4) In which year did India defeat Pakistan in the Bangladesh War?

Answer: 1971

5) By what name is Salman Khan’s character Avinash Singh Rathore popularly known?

Answer: Tiger

6) Which of these people has an ISRO satellite named after them?

Answer: Kalpana Chawla

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 29 July 2021

1.  How many years will a 20-year-old have spent as a teenager

Answer: seven

2. The playing surface of which of these is cleaned using a powder

Answer: carrom

3. In which year was Narendra Modi first elected as pm

Answer: 2014

4. Which part of the human body is mainly affected by tuberculosis

Answer: lungs

5. Which of these is a type of machine gun

Answer: ak 47

6. Who is popularly known as the metro man

Answer: e Sreedharan

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 28 July 2021

1) In the movie Andhadhun – Ayushmann Khurrana’s character plays what instrument?

Answer: Piano

2) K-Pop refers to pop music from which of these countries?

Answer: South Korea

3) What does the U in UPSC stand for?

Answer: Union

4) Which of these brands is named after a type of cat?

Answer: Puma

5) Which Indian-born engineer was appointed Chairman of Microsoft in June 2021?

Answer: Satya Nadella

6) Gelato is a type of which of these?

Answer: Ice Cream

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 25 July 2021

Q1. Pick the odd one out.
Anshula and Jahnvi Kapoor

Q2. What does the L in an LED screen stand for?
Light

Q3. In which year did demonetisation take place?
2016

Q4. Which of these passes through India?
Tropic of Cancer

Q5. Who is the Vice President of India?
M.Venkaiah Naidu

Q6.Where is Kanchipuram silk sarees from?
Tamil Nadu

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 24 July 2021

1. Who won the first IPL?
Answer: Rajasthan royals

2. Which of these movies were released first?
Answer: Karan Arjun

3. What animal appears on the Lamborghini logo?
Answer: Bull

4. President Dr S Radhakrishnan’s birthday is celebrated as what?
Answer: Teacher’s Day

5. Which country has the largest area?
Answer: Russia

6. Who among these is the youngest
Answer: Amit Shah

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 23 July 2021

1. Totapuri and Kesar are types of what?
Answer: Mango

2. Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?
Answer: Jersey

3. Who heads the Serum Institute of India?
Answer: Adar Poonawalla

4. Which city is China’s capital?
Answer: Beijing

5.Which of these air force ranks is more senior?
Answer: Air Commodore

6. Which player never played a single T20 International for India?
Answer: Anil Kumble

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 22 July 2021

Q1. In which part of India is the Dogri language most commonly used?
Answer Jammu & Kashmir

Q2. Which of these is a type of grass?
Answer Bamboo

Q3. Which river is called the Father of African Rivers?
Answer Nile

Q4. Which of these does ‘Sukhoi’ and ‘MiG’ supply to the Indian Armed Forces?
Answer Figther planes

Q5. Which soft drink has a mascot named ‘Fido Dido’?
Answer 7UP
Q6. Which of these countries reached the Euro Cup final for the first time?
Answer England

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 21 July 2021

1. How many primary colours are there?
Answer – 3

2. Which continent is known as the Dark Continent?
Answer – Africa

3. Which is the most widely spoken language in the world?
Answer – Mandarin

4. Which city in India has the Veer Savarkar International airport?
Answer – Portblair

5. Arrange these Karate belts starting from the lowest.
Answer – White yellow green

6. Which is India’s easternmost state?
Answer – Arunachal pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 20th July 2021

1. Which state produces Mysore sarees?

Answer : Karnataka

2. Which of these IPL teams has MS Dhoni played for?

Answer : Rising Pune Supergiant

3. Which animal makes laughing noises?

Answer : Hyena

4. What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?

Answer : Jijabai

5. Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?

Answer : Ravi

6. In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?

Answer : 2004

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 19th July 2021

1. Sahara
2. England
3. Ghaziabad
4. Sourav Ganguly
5. Maa
6. Amazon

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 18th July 2021

1) When did Gandhiji Launch The Quit India Movement?

Answer : 1942

2) Which is the largest state by area of India?

Answer : Rajasthan

3) In which of these does the athlete cover the longer distance?

Answer : 50 Km Walk

4) Which king has Ranveer Singh played on screen?

Answer : Alauddin Khilji

5) The flag of which of these countries has fifty stars on it?

Answer : USA

6) What was created first?

Answer : Facebook

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 17th July 2021

1.which animal is known as the ship of the desert

Answer – camel

2.in which year was Harshad Mehta arrested for his stock market scam

Answer – 1992

3.in which direction does the sun rise

Answer – east

4.how many seconds are there in a hour

Answer – 3600

5.how many people have landed on the moon

Answer – 12

6.which of these rulers is usually called the great

Answer – Ashoka

 

Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Join Telegram Channel | Instant Alerts For All Offers😍Grab Now
+