Join Our Telegram Channel For Instant Deals 16K+ Followers

Amazon MI Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time Mi Quiz , Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers – Enjoy More Free Recharge Tricks & Amazon Shopping Offers With Bigtricks.in

Hello Guys. We are here uploading All The Amazon Quiz Answers. You Can Win Daily Prizes with Amazon Quiz. It Takes Only 5 Questions & You Can Win Prizes worth Rs.1Lac. Amazon Updates Quizzes Daily with New Questions & New Answers. Keep Visiting For More Updates & Amazon Quizzes.
Winners of The Amazon Quiz will be announced by the mail from Amazon Looks like below screenshot.
FOr Amazon Quiz Page – Click here

MI LED Quiz Answers –

Q1 – In Which Year Did Xiaomi First Launch Its Smartphones?

Answer – 2011
Q2 – Who Is The Managing Director Of Xiaomi In India?
Answer – Manu Kumar Jain
Q3 – Which Of The Following Celebrities Has Been The Latest To Be Associated With Xiaomi?
Answer – Ranvir Singh
Q4 – What Is The Name Of The Operating System That Xiaomi Has Developed For It’s Smartphones?
Answer – MIUI
Q5 – What Is The Biggest Size That The Mi TV 4 Series Comes In?
Answer – 55 In

Mi Photography Quiz Answers :

1. What is a selfie with a group of people popularly called?

Answer – Groupfie

2. What is the resolution of the selfie camera on the Redmi Y3 smartphone?

Answer –32MP

3. ____ is the opening of a camera lens’ diaphragm through which light passes?

Answer – Aperture

4. Which of the following is a camera manufacturing brand?

Answer – All of the above

5. Do ISO in-camera settings stand for International Organization of Standardizations?

Answer- True

Amazon MI Quiz Answers Today

Q1 – Which Country Would You Find The Following: Machu Pichu, Sacred Valley And Colca Canyon?

Answer – Peru
Q2 – What Is The Capital Of Austria?

Answer – Vienna
Q3 – Which Of The Following Is A Feature Of The Mi Travel Backpack?

Answer – All Of The Above
Q4 – Who Is The Author Of ‘Around The World In 80 Days?

Answer – Jules Verne
Q5 – If You Were Taking A Trip Down The Amazon River, Which Of These Countries Will You NOT Pass-Through?

Answer – Mexico


Terms & Conditions –

There Are A Total Of 45 (Forty-Five) Prize(S) That Will Be Given Under This Contest. The Prize Will Be Delivered To The Winner On Or Before 30th September 2019

TERMS AND CONDITIONS

This Mi Travel Backpack Quiz (“Contest”) Is Brought To You By Xiaomi Technology India Private Limited (“Brand”) And Made Available To You By Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please Read These Terms And Conditions (“T&Cs”) Before Entering The Contest. You Agree That, By Participating In This Contest, You Will Be Bound By These T&Cs And You Acknowledge And Agree That You Satisfy All Contest Eligibility Requirements As Provided Herein Below. These T&Cs Are In Addition To The Amazon.In Conditions Of Use To Which You Agree By Using Www.Amazon.In And Its Mobile/Tablet Application Or Mobile Site Thereof (Collectively Hereinafter Referred To As “Amazon.In”). To The Extent The Amazon.In Conditions Of Use Are Inconsistent With These T&Cs; These T&Cs Will Prevail With Respect To The Contest Only. For The Purposes Of These T&Cs, Wherever The Context So Requires “You” Or “Your” Shall Me

1. This Contest Will Commence On 21st July 2019 From 12:00:01 A.M. (IST) To 28th July 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Amazon.In.

3. Once You Have Signed-In To Amazon.In, You Can Participate By Navigating To The Quiz Page Were 45 (Forty-Five) Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered All The Contest Quiz Questions Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 45 (Forty-Five) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Amazon Pay Balance Worth Rs. 2,199 Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only. 8. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.

Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part Time Blogger And Btech Computer Science Student. He Likes Blogging and Software Designing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here