Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | Win Flipkart Gift Vouchers and other Prizes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | Flipkart Kya Bolti Public Today’s Quiz Answer 19 October 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – Flipkart is back in Game With 3 Latest Quiz Where You Can Earn Free Flipkart Vouchers, Supercoins, and other Prizes. Flipkart Fake or Not is Offering Flipkart Voucher and Supercoins Already.

Checkout – Flipkart Fake or Not Quiz Answers 

You Can Try Flipkart’s Kya Bolti Public Quiz Also Where You Can Win Gems or Vouchers. We have added Answers of Today’s Flipkart Quiz For You. You just need to Open Flipkart Games page and Start Answering Questions. The Prizes Include Vouchers Upto Rs.1 Lac. Also Take Part in Amazon QuizFlipkart Kya Bolti Public Quiz

Contents of Post

Flipkart Kya Bolt Public  Rewards –

Quiz TitleFlipkart Fake or Not
₹1000 Flipkart Gift Voucher100 Winners Daily
₹100000 Flipkart Gift Voucher1 Winners Daily
SupercoinsFor All Remaining Users

 

How To Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

2. You Can Find The Banner for Flipkart Kya Bolti Public Quiz Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video by Manish Paul

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on Claim Prize button and Check What You have Won in 24 Hours. Flipkart Kya Bolti Public Quiz

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.Flipkart Kya Bolti Public Quiz


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers19 October 2021

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 19 October 2021

1. Yes
2. Cricketer
3. 70-80%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 18 October 2021

1. yes

2. cricketer

3.  70-80%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 17 October 2021

1. Kapil Sharma
2. MS Dhoni
3. No

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 15 October 2021

Question – do people chew nails
Answer – yes
Question – which kind of pizza do people prefer to eat
Answer – margarita pizza
Question – what percent of people are not afraid to watch horror movies
Answer – 70-80%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 14 October 2021

Question 1 – what per cent of people hate taking a selfie
Answer – 50-60%
Question 2 – who do people find funnier?
Answer – Zakir khan
Question 3 – is cricket bigger than Bollywood in India
Answer – yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 12 October 2021

Question – do people prefer working from home
Answer – yes

Question – where do people prefer watching shows
Answer – tv

Question – what per cent of people fake their age
Answer – 70-80%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 11 October 2021

1. Cycling
2. 60-70%
3. All items 500

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 10 October 2021

Question – which one do people prefer
Answer – sunrise
Question – what percent of people beilve that green tea can help you lose weight
Answer – 70-80%
Question – do people put their shopping plans on hold to shop at a sale
Answer – yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 7 October 2021

. 50-60%

2. time travel

3.  yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 3 October 2021

1. Running on the pitch
2. Kishore Kumar
3. 2
4. 3 minutes
5. Jaspreet bumrah
6. Diff

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 30 September  2021

1. Where do people prefer to watch the news
News channel
2. What per cent of people prefer to listen to the radio
50-60%
3. Where do youngsters learn cooking from
Family

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 28 September  2021

Question – do people believe in astrology
Answer – 60-70%
Question – what are people scared of more?
Answer – lizard
Question – who do people find more cute old people or kids?
Answer – kids

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 27 September  2021

  1. Do people remember birthdays only because of social media ?  Answer – 60-70%
  2. What do people prefer to watch on Instagram  ?  Answer –  Reels
  3. What do people prefer to eat at restaurants ?  Answer –  Chineese

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 25 September  2021

1. Which superpower would people like to have for a day?
Answer: Mind Reading
2. Do people buy things sold at traffic signals ?
Answer: Yes
3. If people were stranded on an island what would they prefer more?
Answer: Food

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 24 September  2021

Question 1. according to people would the world become covid free by the end of 2022
Answer – 60-70%

Question 2. what would people prefer to buy if they had 5 lakh rupees
Answer – new car

Question 3. according to people which is Akshay Kumar most preferred role?
Answer – comedy

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 23 September  2021

1. With Beard
2. Jalebi
3. 30-40%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 22 September  2021

Question 1. WHAT PERCENTAGE OF PEOPLE think that there should be censorship on ott platform
Answer – 70-80%

Question 2. which one of these would not have acted in films if they don’t have any film background
Answer – Sonakshi Sinha

Question 3. what do people prefer to do on weekends
Answer – going out

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 21 September  2021

1. According to people which is the better breakup song?

Channa Mereya

2. Do people google before meeting new people?

Yes

3. Which of Alia Bhatt’s look do people like more?

Western

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 20 September  2021

1. What should flights provide?

free wifi

2. Do grown-ups watch cartoons?

70-80%

3. Which sibling duo is cooler?

Janhvi & Khushi Kapoor

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 19 September  2021

Question 1. do people like watching cricket
Answer – yes

Question 2. what do people prefer more
Answer – cooking at home

Question 3. do people prefer online payment over cash payments
Answer – online payment

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 18 September  2021

Question (i)– what is more important for people while shopping at Flipkart
Answer – good reviews

Question (ii)– do people still hang out with your school friends
Answer – yes

Question (iii)– which Priyanka Chopra movie do people like more
Answer – dil dhadakne do

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 17 September  2021

1) Who snores more?
Answer: Men

2) Do you like remixes of old songs?
Answer: No

3) Which is worse?
Answer: Stomach ache

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 15 September  2021

Q1.How many people read the newspaper every day?
Answer: 70% – 80%

Q2.Which Mask do people prefer?
Answer: Stylish

Q3.Do people think that owning an iPhone is luxury?
Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 12 September  2021

Q1.
Answer: Goa

Q2.
Answer: Hot

Q3.
Answer: No

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 11 September  2021

Q1.
Answer: Smartwatch

Q2.
Answer: IPL

Q3.
Answer: 30-40%

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 14 August  2021

Q1.Who is India’s favourite celebrity chef?
Answer: Vikas Khanna

Q2. Will Joe Biden turn out to be a better president?
Answer: Yes

Q3. Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID-19 caller tune?
Answer: Yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 13 August  2021

Q1. Which was the most popular meme of 2020?
Answer: Rasode Mein Kaun Tha memes?

Q2. After marriage which kind of family does one prefer to stay in?
Answer: Joint Family

Q3. Which Bollywood mommy is hotter?
Answer: Kareena Kapoor Khan

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 12 August  2021

Q1. Do Indians take pictures of their food before eating it?
Answer: NO

Q2. Which Bollywood celebrity should join politics?
Answer: Deepika Padukone

Q3. Which Bollywood movie’s sequel is more awaited?
Answer: Bhool Bhulayiaa 2

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 11 August  2021

Q1. Which actress has aged more gracefully?
Answer: Rekha

Q2.Do Indians take shower daily during winters?
Answer: Yes

Q3. Indians would pet which wild animal?
Answer: Panda

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 10 August  2021

1. Yes
2. Kiara Advani
3. Internet not working

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 8 August  2021

Q1. Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?
Answer: Bajirao

Q2. Should mental health get the same importance as physical health?
Answer: Yes

Q3. Which car does India prefer for a family road trip?
Answer: Toyota

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 7 August  2021

Q1. When Indians fall sick which is their go-to home remedy?
Answer: Drink turmeric milk

Q2. Who is more preferred as a companion for a date?
Answer: Sushmita Sen

Q3. Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?
Answer: Plant Trees

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers 6 August  2021

Q1. Which of these is a more common new year resolution?
Answer – Save Money

Q2. Who is a more popular Student Of The Year-2 actress?
Answer – Ananya Pandey

Q3. Do Indians prefer having a password for their phone?
Answer – Yes

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S5 August  2021

Q1. Which of these Salman’s avatars is more popular?
Answer: Dabangg’s Sunglasses

Q2. Who is a more popular YouTuber?
Answer: Carry Minati

Q3. Which is a better college snack?
Answer: Maggi

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S4 August  2021

Q1. Who is a bigger heartthrob?
Answer: Kartik Aaryan

Q2. What’s the first thing people do when they wake up?
Answer: Check Phone

Q3. Which cuisine is more preferred while dining out?
Answer: Chinese

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E89  21 March 2021

1) Who is a better anchor turned actor?
Ans: Maniesh Paul

2) What is the best way to relax after a long day?
Ans: Spend time with friends

3) Which of these insects is scarier?
Ans: Honeybee

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E88  20 March 2021

1. Which Vidya Balan movie ts better
Bhool bhulaiyaa

2. Who would you want as a friend?
Fashion expert

3. Which snacks is better?
Aloo bhujia

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E87  19 March 2021

whose wedding outfit was better?
varun & natasha

which of these activity is more enjoyable?
cycling

which side dish is more preferalble
fries

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E86  18 March 2021

Q1. Should the content on the digital platform go under censorship

Answer Yes

Q2. Which of these is a more popular cold beverage

Answer Mocktail

Q3. Who is a better on-screen teacher

Answer Miss Chandani

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E85  17 March 2021

Whose online content is better
Ashish chanchlani

Which of these dishes should be banned
Chocolate momos

Which of these things you always carry in your bags
Condoms

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E84  15 March 2021

1. will ott platform take over movie theatres?
Answer: Yes

2. what do you use more in your text messages
Answer: Emoji

3.whose career looks more promising
Answer: Shwetha Tripathi

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E83  15 March 2021

1. Which of these is more convenient
Answer: 10 rupees note

2. Which sports personality is more popular
Answer: Sania Mirza

3.What would you like to become
Answer: Maestro in music

Join Our Telegram Channel For Instant Updates Of the Daily Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E82  14 March 2021

i- which father daughter duo is more popular
Ananya chunky Pandey

ii- with whom would u like to discuss your problems first
friends

iii- what kind of parties do you like to attend?
cocktail party

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E81  13 March 2021

Who has a better smile
Kartik Aaryan

What goes best with bread
Butter

What is technology for us
Technology is helpful

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E80  12 March 2021

) Which of these movies you would like to re-watch with your family?
Answer: Hera Pheri

2) Have you ever seen a shooting star and made a wish?
Answer: YES

3) Which Sweet is tastier?
Answer: Gulab Jamun

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E79  11 March 2021

Q1) where would u like to go on our honeymoon?

Answer- India

Q2) Which onscreen couple are missed more?

Answer- Anurag-Prerna

Q3) What kind of quality do you look for in a friend

Answer- Communicator

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E78  10 March 2021

Q1) Which of the following league’s ticket u want to buy?
Ans- Indian Super league

Q2) which of these is most likely to be trusted?
Ans- Astrology

Q3) Whose gym look u like the most?
Ans- Rakul preet singh

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E77  9 March 2021

1)kareshma & kareena
2)Good music
3) IPad

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E76  8 March 2021

1) Which actress has portrayed the role of Komolika better?

Answer: Hina Khan

2) Is 2000 note inconvenient to use?

Answer: Yes

3) Which sports movie is better?

Answer: Chak De India


 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E75  7 March 2021

1) Which place is better for a destination wedding

Answer : Fort

2) Which actor plays female character better

Answer : Sunil Grover

3) Which attire looks better in winter

Answer :Sweatshirt

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E74  6 March 2021

Q1.  Whose concert would you like to attend?

Answer. Arijit Singh

Q2. Do Indians support the Paternity leave policy?
Answer. Yes

Q3. What do you prefer in your meal?
Answer. Roti

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E73   5 March 2021

Which ipl captain has better physique
KL Rahul

Who is a more popular singer
Yo yo honey Singh

Which of these 90s games were more popular
Super Mario

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E72   4 March 2021

 

Which mother sister duo is better
Amrita Singh and sara Ali Khan

Can love happen twice
Yes

What would you choose after winning the toss
Batting

Join Telegram Channel Now For Daily Alerts

 

 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E20 |12 January 2021

1) Guru Randhawa

2) Hug

3) Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E19 |11 January 2021

1.which pair is cuter
Virat Anushka

2.which of this permanent accessory do Indians prefer
tatoo

3.which show is more entertaining\
Kaun Banega crorepati

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E18 |10 January 2021

Q1. Which of these star kids debut India is waiting for
Aryan Khan

Q2. Which of these is more important for the development of our country
Answer: Education

Q3. How do Indians like to see their parents
Answer: Without makeup

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E17 |9 January 2021

Q1.what do you do at weddings
Answer: hit the dance floor

Q2.what is the first thing people notice when you see other people
Answer: smile

Q3.whose workout pic is b better
Answer: jacqueline

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E16 |8 January 2021

Q1.which of this destination is more popular
Answer: Paris

Q2.should only men pay on a date
Answer: no

Q3.which dish is more popular
Answer: paratha

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E15 |7 January 2021

Q1.who is better to cook
Answer: women

Q2.pubg ban should be lifted
Answer: no

3.which srk film is more popular
Answer: Kuch Kuch Hota hai

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E14 |6 January 2021

1. tum hi ho
2. pizza
3. mothers day

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E13 | 5 January 2021

1.what do Indians prefer for weight loss
Answer: yoga

2.where would you take your partner on the first date
Answer:  movies

3.which of these sports do Indians find more
Answer:  sky diving

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E12 | 4 January 2021

1.what kind of social services do Indians want to do
Answer: feed people

2.which of these Bollywood movies should be recreated
Answer: Mera Naam joker

3.what kind of jeans is more preferred
Answer : skinny jeans

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E11 | 3 January 2021

1.where do indians spend most money
food

2.what does indians prefer most
tea

3.most of the indians are
punctual

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E11 | 2 January 2021

1. Cooking
2. Cafe Coffee Day
3. HERA PERI

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 1 January 2021

1.which is India’s favourite dessert
gulab jamun

2.what is better for taking notes
phone

3.which indoor game is preferred
ludo

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 31 December 2020

1) Children
2) Kartik Aryan
3) Hindi Songs

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 30 December 2020

Ans. 1- Newspaper
Ans. 2- Pani Puri
Ans. 3- Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 29 December 2020

1.what time of day do indians prefer to work
Answer: early morning

2.what type of dating do indians prefer
Answer: traditional

3.which bollywood actors physique is better
Answer: hritik roshan

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 28 December 2020

1) Professional
2) Long Battery Life
3) Long Hair

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 4 August 2020

Q1. What do you like more about Manish Paul?

Answer –

  • jokes[ Suggestion ]
  • style

Q2. Who is your favourite superstar?

Answer –

  • Rajinikanth
  • Amitabh Bachchan[ Suggestion ]

Q3. What is the favorite hobby of Indians?

Answer –

  • dancing
  • singing[ Suggestion ]

Q4. Which actress makes a better pair with Varun Dhawan?

Answer

  • aliya Bhatt[ Suggestion ]
  • shraddha Kapoor

Q5. What would you like to see more in kya bolti public season 3?

  • jokes
  • questions[ Suggestion ]

 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 3 August 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What do you like more about Manish Paul?

  • jokes
  • style

Q2. Who is your favourite superstar?

  • Rajinikanth
  • Amitabh Bachchan

Q3. What is the favorite hobby of Indians?

  • dancing
  • singing

Q4. Which actress makes a better pair with Varun Dhawan?

  • aliya Bhatt
  • Shraddha Kapoor

Q5. What would you like to see more in kya bolti public season 3?

  • jokes
  • questions

 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 1 August 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What is a better way to make quick money?

  • share market
  • lottery ticket

Q2. Which actor would you prefer to cycle with?

  • Salman khan
  • Ranbir Kapoor

Q3. Which martial arts technique do you like more?

  • karate
  • taekwondo

Q4. What do you prefer for birthdays?

  • surprise party
  • surprise gift

Q5. What is a better mood lifter

  • music
  • food

 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 31 July 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice, If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. what is more difficult for elderly people?

Answer –

  • smartphone [ Suggestion ]
  • smart TV

Q2. Who has a better beach body?

Answer –

  • Varun Dhawan [ Suggestion ]
  • Ranbir Kapoor

Q3. How do you prefer working?

Answer –

  • in a team
  • Alone [ Suggestion ]

Q4. What is a better way to keep the romance alive?

Answer –

  • praise each other [ Suggestion ]
  • gift each other

Q5. Which sport is more difficult?

Answer –

  • Cricket
  • tennis [ Suggestion ]

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 30 July 2020

Q1. Whose movie are you excited to watch?

Answer – Shahrukh Khan

Q2. Which international film series would Hritik Roshan be better in?

Answer – mission impossible

Q3. What would you rather make as a mask?

Answer – muffler

Q4. Which actress do you think was a better student?

Answer – Tapasee Pannu

Q5. When do people dislike working more ?

Answer – holiday


 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 29 July 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice, If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What kind of marriage do Indians prefer?

  • arranged marriage
  • love marriage

Q2. Which combination is India’s favourite?

  • tea & biscuits
  • paratha with pickle

Q3. What do you prefer ?

  • job
  • own business

Q4. When does mother’s get most sentimental?

  • birth of grandchild
  • when their kids get married

Q5. What are people more excited about ?

  • birthday
  • anniversary

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 28 July 2020

Q1. which kind of music you like more?

Answer – Indian

Q2. Which superstition do Indians believe in more?

Answer – black cat crossing the road

Q3. Which bird is scarier?

Answer – Eagle

Q4. Where do people enjoy watching cricket more?

Answer – Stadium

Q5. Which actress looks better in a fringe haircut?

Answer – Priyanka Chopra


 

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 27 July 2020

Q1. What do people fear more in school?

Answer – Exams 

Q2. On which occasion do people dance their hearts out more?

Answer – wedding procession

Q3. Who would you prefer to have a video chat with?

Answer – katrina kaif

Q4. If Salman khan weren’t an actor which profession would he be better at?

Answer – sportsman

Q5. What attracts more take news?

Answer – coronavirus


Last line

We Update this Post Daily, You Can Check Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers here at Morning. If You Can’t See Just Refresh the Page and You will See Answers.

How Much Would You like to Rate our work?
Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Flipkart & Amazon Loot Deals : Join Telegram Channel 😍Join Fast Notifications
+