Flipkart Prize Wali Pathshala : Answer & Win Assured Supercoins & Other Prizes

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer, Flipkart Prize Wali Pathshala Answers, Flipkart Prize Wali Pathshala Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily Amazon Quiz Answers, Friends Flipkart is back with New Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 3 Answers only. The Quiz Show is Also Fun.

Other Flipkart Quizzes

There are Other Quiz are going on Like Answer Flipkart Fake or Not Quiz Answers. You Can Win Super coins, Flipkart Rs.50 Voucher, or Rs.1000 Voucher. There are Certain Prizes For Certain Winners Which are Below.

Flipkart Fake or Not Link – Click Here

Contents of Post

Flipkart Prize Wali Pathshala Rewards –

Quiz TitleFlipkart Beat The genius
Oppo A15 Smartphones1 Winners Daily
SupercoinsAll Users
Super coinsFor All Remaining Users

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

2. You Can Find The Banner for Flipkart Prize Wali Pathshala Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video.

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on the Claim Prize button and Check What You have Won.

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Quiz Link – https://dl.flipkart.com/s/t1531sNNNN.’.

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 15 July 2021

1. Who is the captain of the Indian men’s team in the odi series against Sri Lanka in July 2021
Answer – Shikhar Dhawan

2. Which actor has announced that they are directing a movie based on the emergency
Answer – Kangana Ranaut

3. Identify this name _ a _t
Answer – Maruti

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 14 July 2021

1) Which Oplymian named their child Olympia, Lighting & Thunder

Answer: Usain Bolt

2) A. R. Rahman has not given music in which of these movies.

Answer: DEV.D

3) Which is these historical events happened first.

Answer: Quit India Movement

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 13 July 2021

Question 1– in the movie Swades where does Shahrukh khan character work?

Answer – NASA

Question 2– Which of these is banned in mainland China?

Answer – All of the above (d)

Question 3– identify this dance form __ isi

Answer – ODISSI

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 11 July 2021

1. Which of these players gives his name to a type of running out in cricket
Answer – Vinoo Mankad

2. Which of these is not situated in Rajasthan
Answer – Option 3

3. In which year was Sholay released
Answer – 1975

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 10 July 2021

Q1) the ozone layer in the atmosphere is made up of which element

Answer- Oxygen

Q2) Which actor has played the real-life Indian prime minister onscreen

Answer- Anupam Kher

Q3) Which Indian city hosted the Asian games twice

Answer- New Delhi

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 09 July 2021

Chandigarh
ITC Limited
O-

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 08 July 2021

Q1) identify this instrument _ _ _ _ enter

Answer -OXIMETER

Q2) Which of these women have never served as a chief minister of an indian state?

Answer -SMRITI IRANI(Option-4)

Q3) Who narrates the events of the kurukshetra war to the blind dhitrastra

Answer -SANJAY

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 07 July 2021

Question 1- Which of these countries banned Twitter in June 2021 after a problematic tweet by its president

Answer – Nigeria

Question 2- Which of these cricketers has hit a triple century in a test match

Answer – option 1

Question 3- identify this musical instrument t__nto_

Answer – santoor

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 06 July 2021

Q1. Who does the Indian President submit their resignation to?

Answer – Vice President
Q2. Which brand has not served as the main sponsor of the Indian cricket team?

Answer – Tata (Option C)

Q3. Tacos and Burritos are dishes from which country?

Answer – Mexico

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 05 July 2021

Q1. which animal gets its name from the Indian language?

Answer- cheetah

Q2. which of these is not find in a pair in a human body?

Answer- liver

Q3. which of these forts appears In the batman movie the dark knight rises

Answer- Mehrangarh

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 04 July 2021

Question 1- Which of these actors has appeared in a spiderman movie?

Answer – Irrfan khan

Question 2- Which newspaper launched cutthesshame campaign to raise awareness about periods?

Answer – the times of India

Question 3- identify this town __a_a_si

Answer -Varanasi

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 03 July 2021

1. Who has composed and sung “Tu thaan le” the Indian team’s theme song for the Olympics
Mohit Chauhan

2. Which of these flags belongs to the country whose PM is Sheikh Hasina
Option 1 (Bangladesh)

3. Identify this woman cricketers name S _ _ _ a _ i
Shafali

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 02 July 2021

1. Which of these organisations jointly developed the myoga app that was launched on international yoga day
Answer: WHO

2. The father of which of these cricketers is a former ranji trophy player
Answer: Cheteshwar P

3. In which sport did dingko singh win an asian games gold medal for India
Answer: Boxing

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 01 July 2021

1) Taj Mahal was built in which century?

Answer: 1600

2) Identify this city. _ _ _G_RH

Answer: ALIGARH ( A L I A )

3) Which celebrity was not born in India?

Answer: Deepika P

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 30 June 2021

1.identify this food item us-ar

Answer – mustard

2.which of these companies was not founded by an IIT graduate

Answer – Oyo

3.the India vs Newzealand world test championship final was held in which city?

Answer – Southampton

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 28 June 2021

Q1.Which of these is not the name of a product made by Google
Answer – Zoom

Q2. Who made a cameo in student of the year
Answer – Will Smith

Q3. Identify this animal _ I _ a_ fe
Answer – Giraffe

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 27 June 2021

 

Question 1– which of these car brands is not named after a person?

Answer – fiat

Question 2– identify this creature _o_n_ill

Answer – HORNBILL

Question 3– what is the covid causing virus variant detected in india called?

Answer – delta

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 26 June 2021

 

  1. fiama di wills
  2. option 4
  3. narmada

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 25 June 2021

Q1. name this _ _ K H _ N

Answer – POKHRAN

Q2. Who amongst these PMs never got married

Answer – Option2(Atal Bihari Vajpayee)

Q3. which country produced the synovial vaccine of covid19

Answer – china

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 24 June 2021

Question 1– Which animal has an animal breed named Mehsana and mural?

Answer – buffalo

Question 2– which instrument did ustand bismillah khan play?

Answer – shehnai

Question 3– Which is the birth year of pm Narendra Modi?

Answer – 1950

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 23 June 2021

Question 1– which tournament is scheduled to be held in India in 2021

Answer – T20 world cup

Question 2– which flag does not belong to a country boarding India?

Answer – Japan

Question 3– identify this name __u_am

Answer – Gautam

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 22 June 2021

1. Identify this place h_mba
Answer – Chambal (c,a,l)

2. Who has an international cricket stadium named after them
Answer – Arun Jaitley

3 Which game has less than 11 players in the team

Answer – Volleyball

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 21 June 2021

Question 1– what is the name of the fund chaired by the prime minister of India?

Answer – PM Cares

Question 2– Which of these buildings has a number in its name?

Answer – option 4

Question 3– Where was the formula 1 Indian grand Prix held?

Answer – Uttar Pradesh

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 20 June 2021

Question 1- identify this surname _AD__A

Answer – JADEJA

Question 2- Which animal is the state animal of West Bengal

Answer – fishing cat

Question 3- in which year did Mahatma Gandhi lead the salt march to dandi?

Answer – 1930

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 19 June 2021

Question 1– which animal has poor eyesight?

Answer – rhinoceroses

Question 2– which part of the human body makes blood cells?

Answer – bones

Question 3– in whoich year did virat kohli makes his debut in nternational cricket

Answer – 2008

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 18 June 2021

Goa
Saina nehwal
Diljit d

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 17 June 2021

Question 1- Which of these apps has a feature called spaces?

Answer – Twitter

Question 2- in the movie Mr .india which of these objects makes the wearer invisible?

Answer – wrist watch

Question 3- identify this surname A_VAN_?

Answer – Advani

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 16 June 2021

Question 1- where is India tallest mountain located?

Answer – Sikkim

Question 2- Which of these business groups was started first

Answer – Wadia

Question 3- Which of these fathers son duos are also called Jai Kishan Jain Hemant?

Answer – option 4

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 15 June 2021

Q1. Identify the plant?
Bamboo

Q2. Which of these actors is an engineer?
Tapsee P

Q3. Which of these landmarks were not built by the British?
Taj hotel

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 14 June 2021

Question 1– which city IPL team changed their name for ipl 2021 season?

Answer – Mohali

Question 2– Which of these actress did not win the miss India competition?

Answer – Priyanka c

Question 3– who among these has served as cheif minister of a state?

Answer – rajnath Singh

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 12 June 2021

Dolby
Option C
Prithwi shaw

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 11 June 2021

1. In which of these states would you find an Indian Rhinoceros in the wild?
Answer – Assam

2. Which actor owns the Pro Kabaddi team Jaipur Pink Panthers?
Answer – Abhishek b

3. Which of these materials is not made from plants?
Answer – Silk

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 10 June 2021

Question 1 – Which freedom fighter was killed in a gunfight with the British at Alfred park in prayagraj

Answer – chandra sekher azaad

Question 2- Which of these real-life characters has Abhishek Bachan not played on screen?

Answer – Charles S option c

Question 3- identify this town __nar?

Answer – Konark

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 9 June 2021

kejriwal
option c
lb shastri

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 8 June 2021

Question 1- Which of these brands is owned by an Indian company?

Answer – jaguar

Question 2- Which of these couples got married in a palace?

Answer – nick and Priyanka option d

Question 3- The foundation stone for which of these was laid by mian mir a Sufi saint?

Answer – golden temple Amritsar

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 7 June 2021

Question 1– Which of these brands is owned by ms dhoni?

Answer – seven

Question 2– the Bharat Ratna award is in the shape of which of these?

Answer – peepal leaf

Question 3– in which year did Indira Gandhi impose the emergency

Answer – 1975

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 6 June 2021

Question 1: in which of these years did inda not fight a war with Pakistan ?

Answer – 1975

Question 2: idenitify the logo of telegram?

Answer – option 3

Question 3: identify this place __ipur

Answer – udaipur

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 5 June 2021

1. Where was Mahatama Gandhi when India became independent
Answer – Kolkata

2. Who among these is not a child of a sportsperson
Answer – Mary k

3. Which of these states did not see a new government elected in 2021
Answer – Uttarakhand

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 4 June 2021

Question 1– starting in the 19th century which of these princely state was ruled by begums for over a century?

Answer – Bhopal

Question 2– Which of these can breathe underwater?

Answer – shark

Question 3– in which of these years has India not won a world cup in cricket?

Answer – 2003

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 3 June 2021

1. Which university co-developed the Covishield vaccine?
Answer – Oxford

2. Who was the leading run-scorer in the IPL 2021 at the time it was suspended?
Answer – Shikhar d

3. Salman Khan’s film Radhe: Your Most Wanted Bhai is based on a film made in which language?
Answer – Korean

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 2  June 2021

Answer: Microsoft

Answer: Satellite

Answer: Khusrau

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 1 June 2021

Q1. What does the name of the cyclone ‘Tauktae’ mean?

Answer : Gecko
Q2. Which country originally developed the game PUBG?

Answer : South Korea

Q3. Which of these animals cannot roar?
Answer : Cheetah

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 31 May 2021

Question 1: how many months are there in a century?

Answer – 1200

Question 2: which of these is not a UNESCO world heritage site?

Answer – option 3

Question 3: which of these mountain ranges are found in Rajasthan ?

Answer – Aravali

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 30 May 2021

1. which of these monuments did emperor Akbar build after conquering Gujrat
Answer – Buland Darwaza ( option 3 )

2. guess the famous actor’s name _ AN _ EE _
Answer – Ranveer Singh

3. what term is used for a word that is spelt the same forward and backwards
Answer – palindrome

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 29 May 2021

1. Which number comes next 1-2-3-58-13?
Answer – 21

2. Which of these crickters did not marry in year 2020?
Answer – Jasprit bumrah

3. Who wa sthe last mughal emperor to have sat on the throne of delhi?
Answer – Bahardur shah 2

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 28 May 2021

1. Which number comes next 1-2-3-58-13?
Answer – 21

2. Which of these cricketers did not marry in the year 2020?
Answer – Jasprit bumrah

3. Who was the last Mughal emperor to have sat on the throne of Delhi?
Answer – Bahadur shah 2

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 27 May 2021

1. Which of these buildings is located in Mumbai
Answer – Option 1

2. The Indian railways is divided into how many zones
Answer – 17

3. What is the term used to describe beat in indian classical music
Answer – Taalam

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 26 May 2021

Afghanistan
Inertia
Marigold

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 25 May 2021

1. Which of these mountains is located in Asia
Answer. Mt. Fuji

2. Whom did Mughal emperor shah Jahan choose as his Successor
Answer. Dara Shikoh

3. On which of these rivers is one of the songs from the movie haider based on
Answer. Jhelum

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 24 May 2021

1. Which of these water bodies is the largest in the world
Answer – Pacific Ocean

2. Which letter of the English alphabet is the most used in Normal writing
Answer – E

3. Which of these girls has been having a super-viral pawri video on the internet
Answer – Option 4

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 23 May 2021

1. If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week
Answer – 168

2. Which of these actors is the son of a famous poet
Answer – Farhan Akhtar

3. Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence
Answer – Pondicherry

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 22 May 2021

1. Which is the longest side of a right-angled triangle?
Hypotenuse

2. Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?
Bangladesh

3. Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Ritesh Deshmukh and Genelia D’Souza?
Preity Zinta

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 21 May 2021

Question – Which of these is the odd one out?

Answer: Flute

Question – Which of these commonly used spice is called Dal Chini in hindi?

Answer: Cinnamon

Question – Which of these animals is not found in India

Answer: moose

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 20 May 2021

Question 1- on which continent is the world driest place found where it rains the least?

Answer : Antarctica

Question 2- which social media star had earlier gained popularity with the Tv series Phulwa in 2011

Answer : Jannat jubair (option 1)

Question 3- how many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer : 10

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 19 May 2021

1. how many pairs of ribs does a normal adult human being have ?
Answer – 12

2. what name is collectively given to petals of a flower?
Answer – corona

3. whose birthday on 29th august is celebrated as national sports day in India
Answer – dhanchand

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 18 May 2021

Question – tipu sultan was the ruler of which kingdom

Answer: Mysore

Question – in which branch of mathematics would u come to across the terms sine tangent and cos?

Answer: trigonometry

Question – which of these fruits does not grow on a tree?

Answer: strawberry

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 17 May 2021

1. In which city is the Biju Patnaik international airport located
Answer – Bhubaneswar

2. Which monument can be seen on the₹200 Indian currency note
Answer – Option 3 Sachi Stupa

3. What is the full form of IP in computer language
Answer – Internet Protocol

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 16 May 2021

1. Which of these apps was launched in India after the ban of TikTok
Answer – Chingari

2. Which of these container ships got stuck in the Suez canal and blocked it for days in March 2021
Answer – Ever given

3.What is the full form of ftw
Answer – For the win

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 15 May 2021

1. In which city was the Indian National Congress founded
Answer – Bombay

2. Which of this statue is built on the river Narmada
Answer – Statue of unity

3. What are permanently frozen lakes called
Answer – Glacier

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 14 May 2021

Question – which social media portal has created horizon a new virtual world that allows people to explore connections with others and play games
Answer – facebook

Question – which of these diseases is spread by the common housefly?
Answer – cholera

Question – what is arachnophobia the fear of?
Answer – spiders

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 13 May 2021

Question – in 1952 who become the first Vice president of india?

Answer – Image 4

Question – which of these component does the fungi plant lack?

Answer – chlorophyll

Question – in which city would you find the largest jail in asia?

Answer – new delhi

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 12 May 2021

Question – which of these characters is a ninja or shinobi named __uzumaki?

Answer – naruto

Question – which of the following species weigh more than any other species on this planet?

Answer – insects

Question – WHICH Snake did Krishna defeat in a battle in the Yamuna river?

Answer – kaliya

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 11 May 2021

1. Which of these icons would you click to access Instagram tv
Answer – Image 1

2. The aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country what does u stand for
Answer – Unique

3. Which of these scientists was the first to identify a living cell
Answer – Issac Newton

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 10 May 2021

1. What item commonly found in the kitchen is scientifically named sodium chloride
Answer – Salt

2. Which monument in Delhi was built as an observatory of Raja jai raj singh ii
Answer – Jantar mantar

3. Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first
Answer – Priyanka Chopra

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 9 May 2021

Question – which is the current official car of the president of India?

Answer – Mercedes Benz

Question – which of these natural disasters is measured through Mercalli scale

Answer – earthquake

Question – which of these animals has the most number legs

Answer – spider

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 7 May 2021

1. In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges
Answer – Barrackpore

2. Which of these birds is the state bird of west Bengal
Answer – Kingfisher

3. Guess the animal W_Rth_G
Answer – Warthog

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 6 May 2021

Question: which of these celebrities’ has the most number of followers on Twitter?

Answer – Barack Obama

Question: Which country has the world largest rainforest?

Answer – brazil

Question: which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer – nails

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 5 May 2021

Question: which of these actors did not play the villain in the Dhoom film series?

Answer – Uday Chopra

Question: which Korean boy band has a fan following called army?

Answer -BTS

Question: what is the fear of colours called

Answer – chromophobia

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 4 May 2021

Question – which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air

Answer – helium

Question – Which Country has won the most Medals in the History of Olympic games

Answer – united states

Question – which of these is not a fossil fuel

Answer – firewood

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 3 May 2021

Question: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer – Charminar

Question: which part of a plant is called the kitchen?

Answer – leaf

Question: what is the full form of BIB?

Answer – Boss is back

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 2 May 2021

1. Which element is the main component of diamonds
Answer – Carbon

2. Who was the last governor-general of India
Answer – C Rajagopalachari

3. Which of these is not a kind of mango
Answer – Hariyali

Prize Wali Pathshala Quiz Answers 1 May 2021

Q1. which is the next number in the series 1-8-27-64-?

Answer- 125

Q2. who is the present chief minister of Rajasthan?

Answer- Ashok Gehlot

Q3. Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami

Answer- earthquake

Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Join Telegram Channel | Instant Alerts For All Offers😍Grab Now
+