[All Answers] Google Pay Chennai Event Answers : Assured Rs.10 to Rs.100 Cash From Google Pay

Google pay Chennai Event Answers, Google Pay Chennai Answers, Google Pay 16 November All Answers – Hello Friends, Welcome back to bigtricks, I hope, You are Getting all the Google pay Offers and Earning Rs.101 to 500 from Google Pay Go India Game, Google Pay is coming up with Events where you can Win Assured Scratch cards and Tickets and Kilometers. Jaipur Event, Mumbai Event and Hyderabad event are Recently over and people have grabbed Upto Rs.100 from each event By Giving 5 Correct answers. Google Pay Chennai Event Answers You can also win as there are just 5 questions which you need to answer correctly. Also, We are sharing Chennai Tickets on our Telegram channel For Free So that you can visit Chennai evet if you don’t have the ticket. keep checking our Telegram channel for realtime updates

How To Get Chennai TIcket From Google Pay Go India

You Can Get Chennai TIcket Assured by Sharing Chennai Event Quiz Page and You will Get the Required Ticket For Sure. If this does not work then Come to Bigtricks Telegram Channel,  We Post Daily 100s of Tickets so that you don’t miss any
Comment Below How Much You Won From this Quiz, Answers Added Below the Post

This Event will be Live from 16th November, Only on Google Pay App

How To Participate in Google Pay Chennai Event and Win Assured Cash

1. First of All, Download Google Pay and Visit Google Pay Go India Event.

2. Now Just See, If you have Chennai Ticket, If you don’t then just Collect Jaipur Tickets by using Methods to Collect Tickets & Kilometers
You Can Collect Chennai TIcket By Sharing Google Pay Chennai Event Page to a Friend or Just Press Back
Google Pay Chennai Event Answers

3. Now Open the Ticket & Follow Below Questions to Answer

4. The Answers of Google Pay Chennai Event are Given Below

Alternative Ways to Collect ChennaiTickets in Google Pay Go India Game

You can Collect Jaipur Ticket in Google Pay Using following official methods

Google Pay GO India “Chennai” Event Answers: Win Rs.10 to Rs.100

Please Note – Questions will be Random so First remember answers and then take the quiz
 

Q1. Which UNESCO world heritage site is located near Chennai ?
Ans. Monuments at Mahabalipuram

Q2. Which type of saree would you be buying from Tamil Nadu ?
Ans. Kanjivaram Saree

Q3. Chennai film industry?
Ans. Kollywood

Q4. Not a popular drink of Chennai ?
Ans. Apo

Q5. How will you find the customer care?
Ans. Go to help inside google pay app

Q6. A popular dish in Chennai?
Ans. All of them

Q7. Not a railway station in Chennai?
Ans. Chennai Cantt.

Q8. Second longest urban beach?
Ans. Marina beach

Q. Jangiri, appam and Kesari are all examples of…
Ans. Sweet dishes

 
 
Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
/360613911/Redmas2019Display
😲😱Google Pay Go India "Goa", "Bastar" Tickets Giveaway on ChannelJoin Channel
+