Google Pay Festive Quiz Answers : Win Assured Cashback | Daily Vouchers

Google Pay Festive Quiz Answers 30 November 2021

Google Pay Festive Quiz, Google Pay Festive Quiz Details: Hello friends, Google Pay This Diwali has come up with Festive quiz where they are offering free cashback up to Rs.20 / Gift vouchers and a lot more. You just need to answer a few questions and if you answer correctly, you are eligible for gpay scratch, if you are new to Gpay then you can try the gpay referral code to get free Rs.51 cashback on your first send money or QR code scan transaction. this offer is for all users, you can find this offer in your offers section.

gpay festive quiz

Every day at 12 PM IST, A new quiz will be live, you just need to answer 5 questions to win a scratch card, you can also get better luck next time from these scratch cards. you can earn free ₹150 cashback from Phonepe Referral

Google Pay Festive Quiz Details

Google Pay Festive QuizDetails
Timings12 PM to 11:59 PM Daily
Rewards1. Cashback From ₹2 to ₹20
2. 3% OFF Vouchers
3. Coupons

How To Play Google Pay Festive Quiz and win Scratch Cards

1. First of all download the Gpay app from playstore if you are a new user and use gpay referral code

2. Now go to the offers section and you will see the top festive rewards quiz offer.

gpay festive quiz

3. Now open the quiz and answer the questions and you will get a free scratch card when you complete the quiz.

gpay festive quiz

4. You can check this section every day and earn scratch cards daily.

Gpay Festive Quiz Answers : 14 November 2021

Question 1 – How Much is 4+2?

Answer: – 6

Question 2 – How Many Zeros are there in a 1 Lakh?

Answer: – 5

Question 3 – How Much is 7-2?

Answer: – 5

Question 4 – How Much is 1+10+100?

Answer: – 111

Question 5 – What is 21×0?

Answer: – 0

Gpay Festive Quiz Answers : 13 November 2021

Q1 – What is the full form of IPL in Indian Cricket?

Answer: – Indian Premier League

Q2 – What is the colour of India’s Jersey in Cricket?

Answer: – Blue

Q3 – A cricket umpire raises both of their arms straight above their head – what does this signify?

Answer: – The batsman has scored a six

Q4 – Who bowled the fastest delivery ever of 100.2 mph in cricket match?

Answer: – Shoaib Akhtar

Q5 – Who owns the IPL franchise cricket team – Mumbai Indians?

Answer: – Mukesh and Nita Ambani

Gpay Festive Quiz Answers : 12 November 2021

Q1 – What does ODI stand for in Cricket?

Answer – One Day International

Q2 – Who of these Indian Cricket Players is popularly known as “Veeru”?

Answer – Virendra Sehwag

Q3 – Wankhede Stadium is situated in which of the following Indian Cities?

Answer – Mumbai

Q4 – What are extras in Cricket?

Answer – Runs that are not scored off the Bat

Q5 – For how many days is a Test Match scheduled?

Answer – 5 Days

Gpay Festive Quiz Answers : 11 November 2021

Question 1 – Which of these countries has never played in the ICC Cricket World Cup?

Answer – China

Question 2 – Which of these Indian Players have retired from all forms of Cricket?

Answer – Sachin Tendulkar

Question 3 – What does ICC stand for in Cricket?

Answer – International Cricket Council

Question 4 – Which Cricketers have the record for the highest run partnership at the World Cup?

Answer – Saurav ganguli and Rahul Dravid

Question 5 – Eden Garden Cricket Stadium is situated in which of the Following Indian Cities?

Answer – Kolkata

Gpay Festive Quiz Answers : 10 November 2021

1. What does the LBW means

Answer: Leg Before Wicket

2. Who owns the IPL franchise Kolkata Night Riders?

Answer: Shah Rukh Khan

3. Which of the cricket is known as the wall?

Answer: Rahul Dravid

4.

Answer: 6

5. Which is not the fielding position

Answer: Surya Namaskar

gpay festive quiz

Gpay Festive Quiz Answers : 06 November 2021

Question 1 – Which of the following countries has never won T20 World Cup?

Answer – Australia

Question 2 – What are the venues of the ICC Men’s T20 Cricket World Cup 2021?

Answer -All of the choices

Question3– What is getting out for zero off the first ball you face called?

Answer -Golden duck

Question 4 – Which of the following is the nickname of Indian cricketer Mahendra Singh Dhoni?

Answer -All of these

Question 5 – On Bhai dhooj, what would brothers most likely do on Google Pay?

Answer – send shagun to their sisters


Gpay Festive Quiz Answers : 05 November 2021

Q1. A new concept in T-20 cricket is that of Super Over. When is a Super over resorted to?

Answer– when the result of match is tie

Q2. What is the maximum number of overs a
bowler can bowl in T-20 cricket?

Answer– 4

Q3. Lord’s cricket ground is situated in which of the following cities?

Answer– London

Q4. Which of the following is NOT used to make Rangoli in India?

Answer– Red chilli Powder

Q5. Which of these terms are NOT associated
with cricket?

Answer– Boxing Ring

Gpay Festive Quiz Answers : 03 November 2021

Question 1 – Which of the Following sweets is unlikely to be eaten on Diwali?
Answer 1 – Cheesecake

Question 2 – What does Kollam, Alpana, Jhoti have in common?
Answer 2 – Make Rangoli

Question 3 – The name Diwali si derived from the Sanskrit term Dipavali. How is it known in English?
Answer 3 – Row of Lights

Question 4 – How many times has India won the T20 World Cup till Now?
Answer 4 – Once

Question 5 – Which of these is NOT a way of getting out in Cricket?
Answer 5 – Talking to the Umpire


Gpay Festive Quiz Answers : 03 November 2021

Question 1 – What is a Cricket Ball Made Out Of?
Answer 1 – Cork, String and Leather

Question 2 – How Many Days before Diwali, is Dhanteras Celebrated?
Answer 2 – 2

Question 3 – Which team won the First T20 World Cup Title?
Answer 3 – India

Question 4 – Which of the following activities would you NOT associate with Dhanteras?
Answer 4 – Buying a X-Mas Tree

Question 5 – Who scored the first-ever century in the 2007 T20 World Cup?
Answer 5 – Chris Gayle

How Much Would You like to Rate our work?
Bigtricks
Sonu Gupta Is Founder of Bigtricks .in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat
🤩Flipkart & Amazon Loot Deals : Join Telegram Channel 😍Join Fast Notifications
+